Kylie Skin

Haat naar Kylie Jenner vanwege nieuwe skincare lijn

Kylie Jenner kwam laatst een nieuwe skincare lijn die razendsnel uitverkocht was, maar mensen zijn toch niet zo blij met de nieuwe producten.

Kylie Skin

Mevrouw Jenner is taking the beauty community by storm. Een paar jaar geleden bracht ze haar super populaire lipkits uit en niet lang daarna volgde verschillende make-up producten zoals een oogschaduwpalette en meerdere special editions. Kylie besloot nu haar beauty imperium uit te breiden met een nieuwe huidverzorgingslijn; Kylie Skin.

Op haar YouTube account presenteerde ze een foaming face wash, vitamin C serum, walnut face scrub, eye cream, vanilla milky toner en een face cream. Ze liet allemaal vriendinnen de producten testen (zelfs haar mom Kris) op haar kanaal en de reacties waren op dat moment natuurlijk lovend. De reviews van de beauty community lieten toen nog even op zich wachten.

Haat

De beauty community leek weer even rustig na het James Charles vs Tati debacle, maar de beauty communiy zou de beauty community niet zijn zonder drama. Kylie liet haar avondroutine met haar nieuwe skincare lijn zien op Instagram, maar haar volgers waren niet zo enthousiast als haar girlsquad op haar kanaal.

Volgens de fans speelde Kylie vals door een Instagramfilter aan te zetten, waardoor haar gezichtje er natuurlijk al perfect eruitzag. Daarbij viel haar volgers nog iets op; de handdoek die Kylie gebruikte om haar gezicht droog te deppen zat niet veel later onder de foundation. Natuurlijk zou het kunnen dat de handdoek in kwestie voordat het over haar koppie streek er smerig uitzag, maar fans vertrouwden het niet.

Jeffree Star en Shane Dawson

Maar daar bleef het niet bij. Jeffree Star en Shane Dawson testte samen ook de nieuwe spulletjes uit. Het resultaat? de producten waren niet Jeffree Star-approved. Jeffree ging nog een stapje verder dan Kylies volgers en zei dat ‘het serum naar spek’ rook. Oeps. Dit is niet de eerste keer dat Jeffree uithaalt naar Kylie, eerder was ‘ie het niet helemaal eens met een eretitel die Kylie kreeg.

https://www.youtube.com/watch?v=WMGVkLOs-Y4

LEES OOK:

Beeld: Instagram @kyliejenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen