Temptation Island

Hadden Zach en Simone na Temptation nog een relatie?!

Na het laatste kampvuur leek de boodschap duidelijk: Zach en Simone zijn uit elkaar. Maar dat is niet helemaal waar! In de laatste aflevering van Temptation Gossip vertelt Zach dat de twee elkaar na het avontuur nog hebben gezien.

Date

Na het laatste Temptation kampvuur hebben Zach en Simone elkaar niet meer gezien en gesproken. ‘Toen wij het vliegtuig uitkwamen, was ik eigenlijk op straat gegooid zegmaar’, zegt Zach over de situatie. De twee hebben elkaar vijf weken niet gesproken, maar besloten daarna toch een keer samen te lunchen. ‘Toen ik haar na vijf weken zag smolt ik eigenlijk weer. Toen dacht ik oh ja, dit was eigenlijk wel de meid waar ik verliefd op was’, legt Zach uit.

Heb je de eerste single van Zach al gehoord? Check ‘m hier!

Relatie

Na de lunchdate hadden Zach en Simone elkaar weer gevonden. Na elkaar weken niet gesproken te hebben, besloten ze hun relatie tóch nog een kans te geven. Het werden drie heftige maanden. Zo waren de twee betrokken bij een auto ongeluk.

Inmiddels zijn de twee weer uit elkaar. ‘Uiteindelijk heeft Temptation ons toch de das omgedaan, en met name door mijn gedrag. We zijn beide onze eigen wegen opgegaan en laten elkaar nu gewoon met rust’, vertelt Zach.

Check hier de hele aflevering van Temptation Gossip, waar Zach ook meer vertelt over verleidster Romee.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: Instagram @zachtemptation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen