Vergeet al je favo series, films en heck – favo errrthing – op de wereld. De Hadids komen met een reality serie! En we zijn nu al next level obsessed.

In de serie, Making a Model with Yolanda Hadid, volg je zes tienermeiden die het allemaal willen maken in de modellenwereld. Ze krijgen hierbij begeleiding van Yolanda. Gigi en Bella komen af en toe ook gezellig langs.

Klinkt natuurlijk al helemaal mooi. Maar, plot twist: de girls zitten vast aan hun moeder. Of beter gezegd, momager. En you better get ready for a whooole lotta drama.

Today’s it girl, tomorrow’s supermodel

De meiden worden namelijk niet alleen beoordeeld op hun knappe koppies en poseer skills, maar ook op hun lichamelijke, mentale en emotionele kracht. En dat levert beef tussen de meiden, hun moeders en tussen de moeders en Yolanda op.

Over de serie vertelde Yolanda aan Entertainment Weekly: ‘De modellenwereld heeft een complete make-over ondergaan. Met genoeg social media volgers, kan today’s it girl tomorrow’s supermodel worden.’ So true.

Making a Model with Yolanda Hadid begint op 11 januari op de Amerikaanse zender Lifetime. Of – en wanneer – de serie in Nederland wordt, is nog niet bekend. Fingers crossed dat de afleveringen ergens online geslingerd worden!

De trailer check je in ieder geval al hier:

https://youtu.be/8mBvMEcQyvw

Lees ook: Zo leuk! Deze serie verschijnt vanaf 1 januari op Netflix.

Fotografie: BrunoPress