Hailey en justin bieber

Hailey Bieber biedt haar excuses aan

Hailey Bieber heeft afgelopen zondag voor het oog van de online wereld haar excuses aangeboden aan haar hubby Justin. De husbando in kwestie was geschokeerd door de bekentenis van zijn jonge bruid. Wat is er dan aan de hand? Is ze vreemd gegaan?  Heeft ze een antieke vaas gebroken? Nee, Hailey gaf toe vroeger een fan te zijn van The Jonas Brothers. In het filmpje bedekt ze haar gezicht en zegt beduusd fan te zijn geweest van de band. Haar hubby teasde haar een beetje waardoor z’n echtgenote haar bekentenis uitschreeuwde.

Hailey hoeft zich natuurlijk nergens voor te excuseren of te schamen. Zij zal vast niet de enige zijn die blij is met de terugkomst van The Jonas Brothers en ook niet de enige die gelukkig is in de liefde. Joe Jonas heeft zijn eigen modelwife, dus hopelijk een boel nieuwe zwijmel liedjes in aantocht.

 

Pray for Justin Bieber

Het gegiechel klinkt als muziek in de oren, een paar dagen geleden vroeg the Biebs zijn fans namelijk nog om voor hem te bidden. In een Instagram caption schreef hij dat hij last heeft van struggles en zich disconnected en raar voelt.
justin bieber pray

 

LEES OOK

 

Beeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen