hailey bieber

Hailey Bieber was onzeker naast modellen als Bella en Gigi Hadid

Een lange tijd heeft Hailey Bieber zich zeer onzeker gevoeld in haar werk als model. Ze vergeleek zichzelf namelijk heel erg met haar modellen vriendinnen, zoals Kendall Jenner en Bella en Gigi Hadid.

Zij zijn allemaal lang

Hailey Bieber kende we eerder als Hailey Baldwin, maar gaat inmiddels alweer een jaar door het leven gaat als happy wife van hottie Justin Bieber. Met haar 1,71 meter, is ze kleiner dan de meeste modellen in de industrie. “Zij zijn allemaal lang en lopen over elke catwalk’, vertelt de 22-jarige Hailey. ‘Een tijdje vroeg ik me af of ik wel een modellencarrière van de grond kon krijgen als ik geen catwalks kon lopen.”

Gelukkig heeft ze inmiddels haar weg gevonden in de modellenwereld. “Die onzekerheid heb ik nu niet meer. Er zijn zoveel mensen, zoals castingdirectors, die zeiden ‘We denken niet dat ze een echt model is’.”

Hailey trekt zich inmiddels niks meer aan van anderen. “Ik zie er niet klein uit op foto’s en ik heb bewezen dat je ook een carrière kunt opbouwen zonder de catwalk te lopen.” zegt ze. “Ik ben meer de commerciële kant op gegaan en daar ben ik trots op. Ik heb grote Amerikaanse campagnes gedaan en een hoop andere shows waar ik erg van heb genoten. Ik voel gewoon dat dit de juiste weg voor mij is”.

En een beetje van deze zelfverzekerdheid van Hailey kunnen we allemaal wel gebruiken! Heb jij een droom? (bijvoorbeeld om model te worden), ga er dan voor!

Chase your dreams baby!

LEES OOK:

 

Beeld: @HaileyBieber

Bron: NOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen