Halloween (2)

Halloween komt eraan: check deze films en series op Netflix!

Spooky season is upon us! Oktober is begonnen, dus daarmee begint ook de aanloop naar Halloween. Op zaterdag 31 oktober zal het dan eindelijk zover zijn. Ondertussen ben je misschien al naar een Fright Night geweest in Walibi of naar een ander spookhuis, maar op Halloween zelf moet je toch eigenlijk voor de TV zitten om een leuke film of serie te kijken. Daarvoor kun je bij Netflix zeker terecht.

Chilling Adventures of Sabrina

Ondertussen staan al drie seizoenen van Chilling Adventures of Sabrina op Netflix. Deze serie is gelinkt aan een andere serie, genaamd Riverdale, wat een echte hit is van de streaming service. Chilling Adventures of Sabrina kun je in principe zien als horror. Het achtergrondverhaal over de serie is wel leuk om te weten, aangezien het verhaal namelijk erg beïnvloed is door het trekken van een tarotkaart, wat Netflix-medewerker Lisa Soper veel deed. De rollen in Chilling Adventures of Sabrina zijn dan ook gebaseerd op haar tarotkaarten. 

Hubie Halloween

Na zijn hitfilm Uncut Gems, is Adam Sandler terug met de nieuwe Netflix-film Hubie Halloween. Sandler heeft niet alleen het zelf verhaal geschreven, maar speelt ook de hoofdpersoon genaamd Hubie. Hij houdt van Halloween en moet zijn woonplaats Salem in Massachusetts redden van een ontsnapte gevangene. Naast Adam Sandler spelen ook onder andere Julie Bowen, die je kent van Modern Family, en voormalig basketballer Shaquille O’Neal in Hubie Halloween. Bowen speelt overigens Hubie’s crush. Zijn er dingen die zijn leven kunnen veranderen en hem weer een boost zouden geven? Misschien is het wel een relatie met de vrouw waar hij verliefd op is…

The Haunting of Hill House

Een tijdje geleden was The Haunting of Hill House een smaakmaker op Netflix. Dit is een serie gebaseerd op een boek van Shirley Jackson en gaat over een gezin dat intrekt in een nieuw huis dat de naam ‘Hill House’ heeft gekregen. Het is een oude woning dat ze zullen renoveren om het vervolgens te verkopen. Helaas gaat het niet helemaal zoals ze bedacht hebben en wordt het gezin door midden gescheurd door geesten. The Haunting of Hill House heeft inmiddels ook een vervolg, The Haunting of Bly Manor, die je ook op Netflix kunt zien.

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen