Harry Potter

Daniel Radcliffe en andere celebs spreken Harry Potter luisterboek in

Als een reactie op de coronamaatregelen is Harry Potter at Home een aantal weken geleden gestart met een actie waarbij ze het eerste boek van de Harry Potter reeks opnemen als audioboek! En niet zomaar, het luisterboek wordt namelijk ingesproken door celebs als Daniel Radcliffe, David Beckam en Dakota Fanning.

Harry Potter audioboek

Door de coronamaatregelen zitten we allemaal binnen en daarom komt Harry Potter at Home met iets speciaals. Ze zijn namelijk een actie gestart om het eerste Harry Potter boek, Harry Potter en de Steen der Wijzen, gratis beschikbaar te maken als Engelstalig audioboek, ingesproken door celebs. Wie wil dat nou niet?! De organisatie werkt samen met verschillende educatieve organisaties om zo hulp te bieden aan ouders die hun kinderen nu thuis les moeten geven.

Beluisteren

Het audioboek wordt ingesproken door Daniel Radcliffe, David Beckham, Dakota Fanning, Claudia Kim, Noma Dumezweni, Eddie Redmayne en Stephen Fry. Het eerste hoofdstuk van het eerste boek staat al online en is ingesproken door Daniel Radcliffe (aka Harry himself). Het audioboek kun je beluisteren op Spotify en elke week verschijnt er een video op de officiele website. In de aankomende maanden komen de andere hoofdstukken stuk voor stuk online.

Lees ook: Daniel Radcliffe geeft antwoord op deze grote Harry Potter vraag

LEES OOK:

Beeld: ANP

Bron: NU.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen