Harry Styles als Prince Eric in The Little Mermaid

‘Harry Styles gaat Prince Eric spelen in The Little Mermaid’

Don’t freak out. Don’t freak out. OK WE’RE FREAKING OUT! Harry Styles, One Direction god turned Dunkirk-acteur, gaat maybe probably almost definitely de rol van Prince Eric spelen in Disney’s live-action versie van The Little Mermaid. OMG.

Harry Styles als Prince Eric

Dat weet The Hollywood Reporter te vertellen. Volgens hen in Harry in ‘early negotiations’ voor de rol. Als het hele feest doorgaat, mag hij aansluiten in een amazing cast, bestaande uit Halle Bailey, Awkwafina, Jacob Tremblay en Melissa McCarthy. Zij zijn al gecast als Ariel, Scuttle, Flounder en Ursula.

De productie gaat pas in 2020 van start, dus Harry heeft nog wel even om hier de deal van zijn dromen van te maken. Zelf heeft hij nog niet gereageerd op de berichten, maar zodra de deal rond is, is dat natuurlijk nog maar een matter of time. (En tot die tijd refreshen we zijn social media voor updates…)

Lees ook: 12 dingen die je nog niet wist over Crazy Rich Asians-ster Awkwafina

Gaat Prince Eric zingen in The Little Mermaid?

En nu horen we je denken: maar Prince Eric zingt helemaal niet in de originele film? Klopt, maar ook hier heeft The Hollywood Reporter naar lopen vissen (get it, get it). Zij weten ons dan ook te vertellen dat het zeer waarschijnlijk is dat Prince Eric wél gaat zingen in de live-action remake, aangezien Harry natuurlijk de voice of an angel heeft. Bovendien zingt Prince Eric ook meerdere nummers, waaronder twee solos, in de Broadway-versie van het verhaal. Wij stemmen voor nog veel meer nummers voor Eric!

Halle Bailey als Ariel

Nadat begin deze maand bekend werd dat A Wrinkle In Time‘s Halle Bailey gecast was als Ariel, bracht dit nogal wat drama met zich mee op social media. Regisseur Rob Marshall snoert alle haters de mond met de lieve woorden: ‘After an extensive search, it was abundantly clear that Halle possesses that rare combination of spirit, heart, youth, innocence, and substance—plus a glorious singing voice—all intrinsic qualities necessary to play this iconic role.’

We couldn’t agree more. Bailey noemt haar rol als Ariel zelf een ‘dream come true.’ En the dream just got better, aangezien lord of the crushes Harry Styles op het punt staat haar prins te worden…

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen