harry styles

Harry Styles komt met een nieuw album and we can’t keep calm

Na het horen van Harry Styles zijn nieuwste single Lights Up, konden we niet wachten op nóg meer nieuwe muziek. En guess what, afgelopen maandag heeft de zanger op zijn Instagram bekend gemaakt dat hij volgende maand zelfs een heel album gaat droppen!

Fine Line

Afgelopen maand dropte Harry Styles nog zijn nieuwste single Lights Up, maar afgelopen maandag postte de zanger op Instagram en Twitter een foto van zijn nieuwe album, samen met de releasedate. Het nieuwe album, Fine Line, is vanaf 13 december te beluisteren. Nog dik een maandje wachten dus, maar it’s gonna be worth it (gaan we vanuit dan)!

Geruchten over een nieuw album gingen al een tijdje rond, nadat de zanger een maand geleden een nummer dropte. Maar afgelopen zondag werden fans nog eens extra geteased door een vreemd linkje die Harry deelde. Wanneer fans op de link klikte kregen ze groot de vraag ‘Do you know who you are?’ in beeld. Om hier antwoord op te krijgen moesten zij hun naam invullen en kregen vervolgens een message in beeld met: ‘You are patiently waiting for something to happen. TPWK. Love, H.’

Solo

Het doet nog steeds pijn dat One Direction niet meer samen is. But not gonna lie, ze rocken allemaal hun solocarrière! Eén voor één komen ze met nieuwe songs en albums. In 2017 bracht Harry Style zijn eerste solo album uit. Het album werd goed ontvangen door alle fans en mede door de hit Sign of the Times. Ook zagen we Harry terug in de oorlogsfilm DunkirkMaar oké, het is nog maar 38 dagen tot het nieuwe album van Harry Style online komt. Zou er ook een kerstsong op staan…?

Nog een grote One Direction fan? Dan moet je zeker naar de throwback party!

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @harrystyles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen