noah centineo

Heeft Noah Centineo een vriendin?!

Alle To All The Boy’s I’ve Loved Before fans: hold yourself. Het lijkt erop dat onze forever man crush Noah Centineo een vriendinnetje heeft…

De nieuwe vriendin van Noah Centineo

Het ziet ernaar uit dat Noah Centineo een GF heeft en nee, het is helaas niet Lana Condor. De gelukkige is Alexis Ren, die, bless her, nog steeds met hem wil daten ondanks zijn geverfde baard.

Us Weekly  liet weten dat de twee (al een tijdje!) aan het daten zijn en het er nogal intiem aan toe gaat. Een bron heeft laten weten dat Noah Alexis ophaalde van het vliegveld en dat ze hun gevoelens niet geheim hielden. Volgens de bron wachtte Noah op haar bij de bagageband en gaf hij een heleboel kusjes op haar voorhoofd. Verder liepen de twee hand in hand en knuffelden ze. ‘It was very obvious that they were together’.

Ook liet een ooggetuige weten dat de twee eerder deze week heel intiem waren in een restaurant. ‘Ze waren heel close bij het verlaten van een restaurant in Los Angeles; hij sloeg zijn arm om Alexis heen, gaf haar de hele tijd kusjes op haar voorhoofd en hield haar stevig vast toen ze het restaurant uitliepen‘. Yup, let that sink in.

Alexis Ren

Als je nu denkt: Wow, wait. Who is this person?! Alexis Ren is een bekend (en bloedmooi) model en influencer met meer dan 13 miljoen volgers op Instagram.

Noah en Alexis hebben allebei nog niet gereageerd op de rumours. Tot die tijd blijven wij heel geduldig wachten tot de twee hun relatie bevestigen en kan Alexis hopelijk Noah overhalen om zijn baard weer in de oorspronkelijke kleur te verven.

We keep ya updated!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @ncentineo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen