Taylor Swift

Heeft Taylor Swift haar nieuwe album titel verklapt?!

Taylor Swift is on a roll met haar gloednieuwe single en is dan ook druk bezig met het geven van een hele hoop interviews. Maar heeft ze nou zojuist in één van die interviews de titel van haar opkomende zevende album verklapt?

ME!

Taylor kwam laatst uit met haar nieuwe single en videoclip ME! en de fans waren door het dolle. Al wekenlang zaten ze Twitter en Instagram te checken voor de laatste Taylor Swift & #TS7 fan theories. Maar zaten er nou stiekem een heleboel nieuwe hints in deze nieuwe clip? En nee, we hebben het dit keer niet over de mogelijke verloving die in de clip terug zou zijn te zien.

Nieuwe albumtitel?

Taylor gaf in een nieuw interview over ME! een antwoord op de meest brandende vraag van de fans: ‘what on earth wordt de titel van haar nieuwe album?!’ Taytay heeft het uiteraard niet direct verteld, maar vertelde wel dat de fans het konden terugvinden in de hints die ze al eerder dropte in haar nieuwste interview met The Independent.

#TS7

In het interview werd ze gevraagd hoeveel clues er in de ME! videoclip worden gegeven over haar nieuwe album. ‘Ik denk dat je het één keer ziet en twee keer hoort’, vertelde Swift. En dat maakte het vervolgens een eitje voor de fans, die gelijk hun speurwerk deden en ontdekte dat het woord ‘Lover’ één keer in de clip te zien is en twee keer wordt gezongen.

Hier zie je het in de videoclip:

Taylor SwiftBron: YouTube

En in de lyrics komt 2x deze zin terug:

Baby doll, when it comes to a lover / I promise that you’ll never find another like / Me-e-e, ooh-ooh-ooh-ooh

Love it or hate it?

We kunnen dus veronderstellen dat het nieuwe album van Taylor Swift ‘Lover’ gaat heten. Sommigen vinden het misschien geweldig, andere vinden het misschien een beetje saai of cheesy. Wat vind jij?

En wie bedoelt ze met ‘Lover’? Is het haar boyfriend Joe Alwyn of gaat het verder dan dat en heeft ze het over self-love, een lover of life, of iets anders?

Nu is het nog maar afwachten wanneer Tay eindelijk haar album daadwerkelijk gaat releasen… We can’t wait!

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Beeld: Instagram @taylorswift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen