zac efron

Here it is: de trailer en releasedatum van de Netflix-film over Ted Bundy

Na de 4-delige documentairereeks Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes, maakte Netflix bekend ook met een film over de koelbloedige seriemoordenaar te komen, met Zac Efron en Lily Collins in de hoofdrollen! Nu deelt Netflix de trailer én releasedatum.

Wie was Ted Bundy?

Ted Bundy was een van de meest gevreesde mannen in Amerika. In de jaren 60 en 70 vermoordde hij zeker 20 vrouwen waarvan hij bekend heeft, maar waarschijnlijk loopt het aantal op tot in de 100. Hij had als kind al een strafblad, heeft vaak vastgezeten en is twee keer ontsnapt uit de gevangenis. Uiteindelijk is Bundy ter dood veroordeeld.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Joe Berlinger, de maker van de documentairereeks, heeft nu dus ook een speelfilm geproduceerd als gevolg op de documentaire. De film zal het verhaal vertellen vanuit het perspectief Teds vriendin genaamd Elizabeth (Liz) Kloepfer. Het was een lange tijd heel erg moeilijk voor Elizabeth om de ware aard van Ted te accepteren en ze ontkende daarom ook jarenlang de misdaden van haar toenmalige vriend.

Zac Efron

Geloof het of niet, maar de seriemoordenaar wordt dus gespeeld door Troy Basketball Boy Bolton-acteur Zac Efron. De overstap van musicalliedjes zingen naar moorden plegen, daar moeten wij nog wel even aan wennen.

De vriendin van Bundy, Liz, wordt gespeeld door Lily Collins.

De trailer bezorgt ons in ieder geval al kippenvel. Op drie mei kunnen we deze film verwachten op Netflix.

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen