Joe Exotic

Het dierenpark van Joe Exotic wordt overgenomen door zijn aartsvijand

We hebben al een tijdje niks meer gehoord rondom de Tiger King gekte, until today. Het park van Joe Exotic krijgt namelijk een nieuwe eigenaar. En we voelen de woede van Joe al aankomen…

Overname door Carole Baskin

De rechter heeft besloten dat het park door niemand minder dan Carole Baskin wordt overgenomen, dé aartsvijand van Joe. De uitspraak heeft alles te maken met een eerdere rechtszaak tussen de twee. In 2013 beschuldigde Carole Joe al van het gebruiken van logo’s die wel heel erg op die van haar organisatie leken (Big Cat Rescue). Hiervoor moest hij maar liefst één miljoen dollar betalen, maar dit is uiteindelijk nooit gebeurd.

Zo gaat het nu met de mensen uit Tiger King

Eigendom

In 2011 zette Joe de eigendomsrechten van het park onder de naam van zijn moeder, zodat hij niet alles kwijt zou raken als hij een zoveelste rechtszaak tegen Carole verloor. Al sinds 2016 is Carole bezig deze eigendomsoverdracht ongeldig te verklaren, en dat is haar nu eindelijk gelukt. Inmiddels is het park al een tijdje van Jeff Lowe, die nu 120 uur krijgt om het park te verlaten samen met alle dieren. Ook Joe is er niet om dit alles tegen te houden, hij zit nog zo’n 22 jaar vast voor het plannen van een moord op Carole en het ombrengen van tijgerwelpjes.

Wist je dat deze acteur gaat Joe Exotic spelen in de nieuwe serie?

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen