Geruchten gingen rond, wensen werden gemaakt en liefdesbrieven werden geschreven, in de hoop op de verfilming van het tweede deel van To All The Boys I’ve Loved Before. En guess what? Onze gebeden zijn verhoord!

Regisseur Susan Johnson trakteerde ons op een vervroegd kerstcadeau door op haar Instagram bekend te maken dat het vervolgdeel van de sequel ‘P.S. I Still Love You’, in the making is. ‘Well, the cat’s out of the bag! Thanks for the support, everyone!!! It’s all you!’, schreef ze. Maar, disappointment alert: we kunnen dit helaas niet bewijzen, want ze heeft het bericht snel weer verwijderd. Het lijkt er dus op dat dit nieuws nog niet naar buiten gebracht mocht worden. Helemaal definitief is het dus nog niet, maar het is in ieder geval Insta official. En als het op Insta staat is het waar. Oké dat menen we natuurlijk niet, maar het is het seizoen to be jolly en van deze gedachte worden we dat zeker, dus let’s stick to it!

Noah Centineo en de rest van de cast zijn in ieder geval down. Toen Seventeen aan hem vroeg of hij mee zou doen als er een sequel zou komen, zei hij: ‘F*ck yeah! I would love to.’ Wat ook het enige antwoord is dat we accepteren, obvs. Schrijfster Jenny Han bevestigde Noah’s woorden in een interview met Deadline. ‘The whole cast would love to do it.’ En dat blijkt, want Lana Condor probeert vanaf augustus al een vervolg aan te sturen.

https://www.instagram.com/p/Bmq5L5wBxWb/?utm_source=ig_embed

Waar gaat P.S. I Still Love You over?

Kleine kans dat je To All The Boys I’ve Loved Before niet hebt gezien, maar if so, kijken! Als in NU! Let dan op het einde vooral op de extra scene tijdens de credits. In TATBILB is het zoals je weet, Lara Jean’s zusje Kitty die alle liefdesbrieven naar de desbetreffende boys toestuurt. Maar, we zien niet alle boys die een brief hebben gekregen in beeld. In de mid-credits scène wordt er al gehint naar het tweede deel. John Ambrose McClare staat voor Lara Jean’s deur met bloemen in zijn hand en de liefdesbrief die hij opgestuurd heeft gekregen. Wat zal dit betekenen voor de relatie tussen Lara en onze geliefde Peter? Als de sequel de verhaallijn van de boeken blijft volgen, betekent de komst van John trouble voor Peter. Volgens Susan een typisch gevalletje ‘Oh shoot, this guy’s really nice too. What do I do?’  We zullen niet te veel verklappen. Als je meer wil weten kun je natuurlijk alvast de boeken lezen. Verder raden we je aan geduldig af te wachten en naar gifjes van Noah Centineo te kijken.

LEES OOK:

Fotografie: Netflix