Geruchten gingen rond, wensen werden gemaakt en liefdesbrieven werden geschreven, in de hoop op de verfilming van het tweede deel van To All The Boys I’ve Loved Before. En guess what? Onze gebeden zijn verhoord!
Lana Condor postte op Instagram een video waarin ze haar TATB costar Noah Centineo vraagt wat hij zou willen voor Kerst. Blijf vooral kijken, want kort hierna onthult ze dat ze een speciaal cadeau heeft voor alle TATBILB-fans. ‘I am so excited’, zegt ze. ‘It’s officially, official. We are making the To All the Boys sequel.’ Noah, die er super cute uitziet, reageert met ‘Bring on the sequel. We are so excited.’ En so are we Noah! Btw, let even op de ‘woah, woah, woah’… Smelt!

John Ambrose

Alsof dit nieuws nog niet genoeg is, eindigt Lana de video met een major cliffhanger. Ze beëindigt haar gesprek met Noah om een ander telefoontje aan te nemen. Wie ze aan de lijn heeft? Diegene die John Ambrose gaat spelen! ‘What?! You’re going to make the perfect John Ambrose’, zegt ze. Als je een echte fan bent, weet je dat John Ambrose één van de jongens is die een liefdesbrief heeft ontvangen.  In de mid-credits scène van TATBILB staat John Ambrose McClare voor Lara Jean’s deur met een bos bloemen in zijn hand. We zagen toen de rug van acteur Jordan Burtchett, maar of hij in ‘PS: I Still Love You’ ook de rol krijgt is nog niet duidelijk. Hij heeft het filmpje wel gedeeld dus het lijkt erop alsof we wel meer van hem gaan zien dan alleen zijn rug. And we wouldn’t mind! #hellocutie

https://www.instagram.com/p/BqGd6UqntKw/

Wat zal dit betekenen voor de relatie tussen Lara en onze geliefde Peter? Als de sequel de verhaallijn van de boeken blijft volgen, betekent de komst van John trouble voor Peter. Volgens regisseur Susan Johnson een typisch gevalletje ‘Oh shoot, this guy’s really nice too. What do I do?’  

Eerder trakteerde Susan ons al op een vervroegd kerstcadeau, door op haar Instagram bekend te maken dat het vervolgdeel van de sequel ‘P.S. I Still Love You’, in the making is. ‘Well, the cat’s out of the bag! Thanks for the support, everyone!!! It’s all you!’, schreef ze. Maar het bericht werd snel weer verwijderd. Het leek er dus op dat het nieuws toen nog niet naar buiten gebracht mocht worden.

Noah Centineo en de rest van de cast waren in ieder geval down. Toen Seventeen aan hem vroeg of hij mee zou doen als er een sequel zou komen, zei hij: ‘F*ck yeah! I would love to.’ Wat ook het enige antwoord is dat we accepteren, obvs. Schrijfster Jenny Han bevestigde Noah’s woorden in een interview met Deadline. ‘The whole cast would love to do it.’ En dat blijkt, want Lana Condor probeert vanaf augustus al een vervolg aan te sturen.

https://www.instagram.com/p/Bmq5L5wBxWb/?utm_source=ig_embed

Wanneer komt PS: I Still Love You op Netflix?

Wanneer PS: I Still Love You op Netflix verschijnt is nog niet bekend, maar met dit goede nieuws in het vooruitzicht wachten we geduldig af.  Als je meer wil weten kun je natuurlijk alvast de boeken lezen. Verder raden we je aan geduldig af te wachten en naar gifjes van Noah Centineo te kijken.

 

 

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Netflix