Dua Lipa

Dua Lipa brengt haar nieuwe album eerder uit!

Voor iedereen in zijn dit zware, moeilijke en onzekere tijden, but we’re all in this together. Iedereen probeert het beste van de quarantainetijd te maken. Zo kwam Frozen II drie maanden eerder naar Disney+ en gaven een aantal celebs een liveconcert op Instagram. En ook Dua Lipa draagt haar steentje bij om deze tijd wat leuker te maken: ze dropt haar nieuwe album Future Nostalgia namelijk een week eerder!

Coronacrisis

Het zijn geen makkelijke tijden op dit moment. Iedereen is op zijn hoede voor het coronavirus, mensen raken besmet, ziekenhuizen raken overvol en we moeten zoveel mogelijk binnen blijven. Toch proberen veel mensen het positief in te zien en productief te blijven. Ook Dua Lipa. Zij liet tijdens een livestream op Instagram  vol trots weten dat ze haar nieuwste album Future Nostalgia een weer eerder wil releasen, in de hoop dat veel mensen goed zal doen in deze coronacrisis. “Ik hoop dat het jullie aan het lachen en aan het dansen brengt. En ik hoop dat ik jullie trots zal maken”, liet de de zangeres weten.

Morgen is Break My Heart te beluisteren én de videoclip te zien!

Kledingcollectie

Dit is niet het enige leuke wat Dua Lipa doet. Ze heeft weer een nieuwe kledingcollectie in collaboration met Pepe Jeans London uitgebracht! Deze keer staat de collectie volledig in het teken van haar nieuwe album ‘Future Nostalgia’. In de collectie zit cropped knitwear, bodycon dresses en metallic rokjes. Het nostalgische kleurenpallet mag ook zeker niet vergeten worden! Vanaf vandaag is de volledige collectie te koop en je scoort ‘m hier!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @dualipa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen