Het is de vraag van de dag; zijn Camila Cabello en Shawn Mendes nou officieel een stel?! Tijdens hun optreden van Señorita op de VMA’s sprongen de vonken er al vanaf, maar tijdens hun optreden afgelopen weekend, was het toch echt vuurwerk. Zouden ze hierna nog kunnen ontkennen dat ze niks hebben?

Toronto

Vrijdagavond sloot Shawn Mendes het Noord-Amerikaanse deel van zijn tour af in zijn geboortestad Toronto. Als je optreedt in je geboortestad moet het natuurlijk wel speciaal zijn en daarom nodigde Shawn Camila uit om samen met hem hun nieuwe track Señorita te zingen. Werd jij al weggeblazen tijdens hun optreden van Señorita vorige maand bij de VMA’s? Hou je dan maar vast voor dit moment.

Shawmila

Wanneer de twee op het podium staan is het een en al fire. Things are getting hot in here! Tegen het einde van het optreden eindigen de twee door samen intiem door één microfoon te zingen.. laat Camila haar voorhoofd op Shawn’s neus rusten.. en lijkt het of hij for the kiss gaat.. maar eindigt vervolgens met een lief kusje op de wang. Hoe dan ook, HOE CUTE IS DIT?!

Shawn Mendes Tour

Camila volgt haar liefje Shawn terwijl hij het continent rondreist voor zijn tour. Voor nu heeft Shawn even pauze, maar volgende maand vertrekt hij naar Azië voor het volgende deel van zijn tour. Ondertussen is Camila erg druk met het promoten van haar nieuwe nummers en het komende album.

We moeten ondertussen maar stilletjes afwachten wanneer dit koppel nou eindelijk official wordt!

 

LEES OOK:

Beeld: @Camila_cabello