Nieuwe sneak peek van Disney's live action Dumbo! - cosmoGIRL!

Hier is een nieuwe sneak peek van Dumbo!

Disney sure knows how to keep us excited voor de live action remakes die eraan komen. Het aftellen is begonnen en de voorpret dus ook! Want werden we gisteren al verrast met nieuwe beelden van Aladdin, nu deelt Disney weer een nieuwe sneak peek van de live action remake van Dumbo. Welcome tot he Medici Family Circus!

Sneak peek

De trailer was een tranentrekker, maar gelukkig is deze sneak peek iets vrolijker. We zien nog meer Dumbo, nog meer circus en een uitzinnig publiek als Dumbo de circustent doorvliegt. Daarmee willen we overigens niet zeggen dat je geen tissues nodig hebt, maar kippenvel is wel gegarandeerd. Kan trouwens ook niet anders, want met een film geregisseerd door Tim Burton verwachten we nothing less dan spektakel.

Dumbo

Dumbo is de eerste van de drie live action remakes die vlak achter elkaar uitkomen. Vanaf 29 maart is ons lievelingsolifantje in de bios te zien. In mei kunnen we Aladdin verwachten en in juli The Lion King. Wist je trouwens dat je kaartjes voor alle drie de films met korting kunt scoren?

 

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen