High School Musical

DE serie van High School Musical verschijnt deze herfst op Disney+

What time is it? Nou tijd om de most excited releasedatum ever in je agenda te zetten! De serie van High School Musical komt dit najaar namelijk op Disney+ !!

High School Musical

De meeste van ons zijn opgegroeid met de romance van Troy en Gabriella, swingende hits en de evilness van Sharpay. Het is alweer 11 jaar geleden sinds de laatste HSM film, en wij vonden hoog tijd voor een High School Musical reünie. Gelukkig dacht Disney hier ook zo over kunnen we (sneller dan je denkt) genieten van een serie over de scholieren van East High! Als je de serie wil zien, moet je wel een abonnement nemen op de nieuwe streamingdienst van Disney; Disney +.

De cast

Op de Instagram van HSM stond een foto met de caption dat de serie zo goed als af is. Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale a.k.a the originals zijn niet te zien op deze foto. Of de oude bekende in de serie spelen is nog onbekend.

Disney +

De serie van High School Musical is vanaf 12 november – ja dit najaar – te zien op Disney+ . Helaas moeten wij Dutchies nog even wachten voordat we kunnen genieten van de show, en is de officiële datum in NL nog niet bekend. Disney denkt dat het eind 2019 óf begin 2020 zal worden. Maakt niet uit hoor Disney! Voor HSM kunnen wij best wel even wachten en ondertussen gewoon hard mee blèren met alle liedjes. We’re all in this together, right? 😉

LEES OOK

Beeld: Instagram @highschoolmusical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen