Mocro Maffia

Hitserie Mocro Maffia krijgt een derde seizoen

Goed nieuws voor alle fans van Mocro Maffia, de Videoland serie krijgt namelijk een derde seizoen! Op Instagram werd er al gehint naar een derde seizoen, maar nu kunnen we er eindelijk vanuit gaan dat die écht gaat komen,

Mocro Maffia seizoen 3

Mocro Maffia is de meest bekeken series op Videoland en wordt daarom ook niet voor niets verlengd met een derde seizoen. De Creatief Producent en hoofdrolspeler Achmed Akkabi vertelde dat er veel vraag was naar een derde seizoen. ‘Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt dan het eerste seizoen. Na de eerste aflevering kregen we zó veel berichten met de vraag of er nog een derde seizoen komt. Ik ben blij dat ik nu al kan aankondigen dat we die gaan maken samen met Videoland’, vertelde Achmed.

Wat de verhaallijn voor het derde seizoen gaat zijn, weten we nog niet. Ook is nog niet bekend wanneer het derde seizoen te zien zal zijn. Daarvoor moeten we de Instagram van Videoland of Mocro Maffia goed in de gaten houden. We zijn benieuwd of de opnames al zijn geweest, aangezien alle opnames voor films en series nu stilliggen vanwege het coronavirus.

Heb je de spannende Nederlandse serie Ares ook al gezien?

Seizoen 2

Het tweede seizoen van Mocro Maffia stond eigenlijk gepland op 2 april, maar Videoland besloot om de serie eerder uit te brengen. Superfijn voor ons natuurlijk! 20 maart werd de serie gereleased en zijn we massaal gaan bingen.

Voor als je nog niet helemaal bij bent: het tweede seizoen gaat verder waar de eerste was gestopt. Waar seizoen één zich voornamelijk afspeelde in België en Nederland, laat het tweede seizoen de internationale cocaïne-industrie zien. ‘Waar is Romano?’ is de vraag wat iedereen bezig houdt. Er gaan geruchten dat hij zich in het buitenland schuilhoudt, maar journalist Rein denk daar anders over. Muis wil keiharde wraak voor wat er gebeurd is met zijn broer en zus.

LEES OOK:

Beeld: Videoland

Bron: RTLBoulevard en Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen