Tiger King

Hitserie Tiger King krijgt een extra aflevering die komende week al te zien is

Over het algemeen krijgen de docu series van Netflix altijd veel aandacht (zoals The Trials Of Gabriel Fernandez en Miss Americana van Taylor Swift), maar eentje die nu meer dan ooit in het nieuws komt is Tiger King. Een docu serie over het hebben van tijgers als huisdieren. Wait, whut?!

Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van de serie, we krijgen een extra aflevering van Tiger King!

Tiger King

Tiger King nog niet gezien? Een korte uitleg:

Joe Exotic had vroeger zijn eigen dierentuin met hierin honderden tijgers (die hij zelf fokte), leeuwen en beren. Al snel kreeg hij ruzie met dierenactiviste Carole Baskin, die Joe beschuldige van dierenmishandeling. Inmiddels zit Joe in de gevangenis om een straf van 22 jaar uit te zitten. Waarom? Wij spoilen nog niks! In de 7-delige docu volg je Joe en zijn weird-ass leven tussen de tijgers.

Tiger King wordt gezien als ‘opvolger’ van docu series als Making a Murderer en Don’t F*ck With Cats. Eentje die je gezien moet hebben dus!

De hitserie wordt in alle landen veel bekeken en in Nederland staat ‘ie zelfs in de top drie van meest bekeken titels!

Must See: Never Have I Ever

Extra aflevering

Afgelopen zondag was de extra aflevering al in Amerika te zien, en nadat Netflix eerst aankondigde dat ‘ie pas woensdag in Nederland uit zou komen, konden ook wij deze zondag de aflevering al zien!

Het is een speciale aftershow, waarin acteur en presentator Joel McHale de hoofdpersonen van de docu serie interviewt over wat zij van de serie vinden.

Ga jij kijken?

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Bron: Linda, NU.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen