Shannon Purser is de luckiest girl in the world. Ze speelt niet alleen in de nieuwe Netflix-film Sierra Burgess is a Loser, maar ze mocht ook met Noah Centineo zoenen (#heusnietjaloers). Hoe ze dat vond? Read on.

Zenuwachtig

Alsof Noah Centineo zoenen niet al enough of a big deal is, was het ook nog eens haar eerste kus on screen ever. Je kunt je dus voorstellen dat ze nogal nerveus was. ‘Yeah, het was doodeng’, vertelt ze aan E Entertainment Tonight. ‘Ik was er totaal niet op voorbereid, maar dat maakt het denk ik wel echter.’ Dat de regisseur haar en Noah uit elkaar wilde houden tot deze scène, hielp ook niet echt tegen de zenuwen. ‘Ik kon hem niet in zijn pak zien, dus het moment was zo honest en spannend… alsof je voor het eerst verliefd wordt.’ (Snappen we volkomen, Shannon!) Noah Centineo is voor zijn nieuwe film trouwens wel strak in pak te zien!

Lovable

Gelukkig merkte Noah niets van Shannons zenuwen en ging het allemaal goed: ‘Het was zo leuk om te filmen. De scene was geweldig en super schattig. You’re gonna love it, beloofd.’ Hij geeft de kus zelfs een 11. EEN ELF. Shannon zelf was ook tevreden. Tegen Teen Vogue zegt ze: ‘Noah was oprecht aardig en lovable vanaf de eerste dag. Vaak kom je in Hollywood mensen tegen met bijbedoelingen die iets van je willen. Hij is niet zo. What you see is what you get bij hem.’ Wil je ook een elf scoren bij je crush? Check dan deze veelgemaakte zoenfouten.

 

LEES OOK:

 

Bron: Seventeen. Fotografie: Screenshot trailer Netflix