Horoscoop

Horoscoop – Week 39, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Je kruipt graag terug in je schulp maar deze week mag je een keer de bloemetjes buiten zetten. Zeg eens ‘ja’ op iets wat je normaal niet zo snel zou doen. You got this!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Je neemt de laatste tijd veel werk aan en daardoor heb je wat minder tijd om leuke dingen te doen. Gun jezelf daarom eens een lekker een avondje vrij, alleen of samen met je besties en geniet ervan! You deserve it.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Nadat je een super relaxte week achter de rug hebt gehad, komt er nu een week waar het stresslevel iets hoger ligt. Je moet nog ontzettend veel doen en je hebt te veel werk laten liggen tot het laatst. Het liefst trek jij je terug in bed met je fave serie, maar no stress! Maak voor jezelf even een goede planning en kijk wat je allemaal nog moet doen. You got this!

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

This is your moment! Pak die oude hobby van je eens op, meld je aan bij de sportschool, schrijf je in voor een cursus of ga bijvoorbeeld eens lekker door de stad wandelen. Focus je niet alleen maar op negatieve gedachtes, dat kan je helemaal gek maken. Alleen maar zeuren over dat je bijvoorbeeld geen zin hebt in school, gaat jou niet helpen. Dus probeer positief te blijven en leuke dingen te ondernemen.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Er langt liefde in de lucht! Mocht je al een relatie hebben, dan krijgt je relatie deze week een boost. Ben je nog single? Dan kan daar deze week nog verandering in komen…

QUIZ: Welk sterrenbeeld heeft jouw soulmate?

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Je bent een wat rustiger persoon en je leven gaat lekker z’n gangetje at the moment. Maar probeer ook eens het avontuur op te zoeken en uit je comfortzone te komen. Het hoeft niks extreems te zijn, maar probeer bijvoorbeeld iets wat je nog nooit gedaan hebt of wat je normaal zou vermijden.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij zit superlekker in je vel en je week kan nu al niet op. De week is nog maar net begonnen, maar jij bent in een goed humeur waardoor zelfs de maandag jou niet klein krijgt. Houd dit goede humeur vast en plan bijvoorbeeld aan het einde van deze week een leuk (coronaproof) avondje met vrienden of je crush.

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Je telefoon staat roodgloeiend van de appjes en belletjes die je krijgt. Iedereen heeft zin om gezellig wat te gaan doen of heeft iets van je nodig. Je weet niet meer wat je moet en zegt het liefst gewoon overal ‘ja’ op. Superleuk allemaal, maar let je wel op dat je geen dubbele afspraken maakt en je niet teveel van jezelf vraagt?

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je hebt een drukke week voor de boeg, maar wel een hele leuke! Ook al krijg je energie van al die drukte, is het ook belangrijk om zo af en toe een rust-momentje voor jezelf in te plannen.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je karakter

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Afgelopen week was niet helemaal je week en het kan zijn dat je dit nog even blijft voelen. Maar rond vrijdag zal je weer opbloeien en ga je een amazing weekend tegemoet! You can do this!

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Afgelopen week zat je misschien even in de clinch met jezelf, maar dit word echt jouw week. Je hebt vast nog ergens een lijstje liggen met dingen die je graag wil doen, en daarvoor is nu het moment! Do the things that make you happy!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week kan je even te veel worden op emotioneel gebied. Je weet even niet meer waar je al die emoties moet laten, maar het is wel belangrijk dat je ze eruit laat en niet gaat opkroppen. Zoek daarom steun bij je besties of je familie. Je weet dat ze er altijd voor je zullen zijn en dan voel je je heel snel weer beter.

LEES OOK:

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen