Horoscoop

HOROSCOOP – WEEK 40, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat jou deze week te wachten staat.

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Vorige week heb je lekker wat rust genomen en je bent nu weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week. De komende week zit vol met kansen en wees niet bang om deze te pakken.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Geniet met volle teugen van deze week! Er staat een verrassing op je te wachten van iemand die je heel dierbaar is.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Vorige week was een stressvolle week voor je. Probeer dat deze week los te laten en begin aan die ene nieuwe serie waar je al zolang op wat te wachten. Je hebt het verdiend.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Vorige week hing er liefde in de lucht en die vibe hangt nog steeds om je heen. Pas op dat je niet te veel op je roze wolk blijft zitten en zorg dat je werk of school er niet onder gaan lijden.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Je zit deze week minder lekker in je vel van normaal. Ga voor jezelf na of het komt door al die dingen je nog moet doen en maak een to do lijst om je hoofd wat leger te maken. Als het op keuzes maken aankomt: vraag jezelf af of dit wel is wat je echt wilt.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Je aandacht dwaalt deze week volledig af naar onbereikbare, mysterieuze dingen. Houd wel je verstand erbij, Vissen!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week is all about self love! Neem een lekker bad of maak je kamer cozy. Dit zal je goed doen.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Het zat je vorige week niet mee. Probeer om je over de tegenslag heen te zetten en alleen maar positieve vibes toe te laten!

Lees hier wat jou sterrenbeeld over je karakter zegt

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jij verdient een compliment voor je doorzettingsvermogen! Je hebt je de laatste tijd ontzettend hard ingezet en daar mag je trots op zijn. Keep up with the good work!

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Je houdt ontzettend veel rekening met anderen, maar je moet jezelf ook niet vergeten, Kreeft! Besteed deze week extra aandacht aan jezelf and your needs.

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Je hebt de laatste tijd zoveel dromen en doelen. Maak voor jezelf een lijst en ga na wat wel of niet haalbaar is. Onthoud: er is altijd een weg!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Het is herfst en dat is helemaal jouw season! Geniet lekker van een Pumpkin Spice Latte bij Starbucks of van een warme chocomel op de bank.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen