Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 42, 2019

Een gloednieuwe week is aangebroken, dus tijd voor een nieuwe horoscoop. Wat de sterren over jou zeggen deze week? Check snel hieronder jouw horoscoop voor week 42!

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Na een chaotische week is het eindelijk weer tijd voor een rustig weekje. Je hebt goed je zaakjes op orde en alles loopt voor jouw gevoel ook lekker. Dat is een ontzettend fijn gevoel na al dat gehaast elke dag. Hou dit goed vol, want dat pakt positief uit!

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

De aankomende week kan nogal wat stress opleveren. Je weet niet goed waar je mee moet beginnen. Daardoor heb je het gevoel dat alles tegen je werkt. Misschien goed om even planning te maken. Waarop je dan duidelijk je taken kan neerzetten en kan afstrepen wat je hebt gehad en wat niet. Dat geeft je vast wat rust.

♐BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Je hebt een heerlijk weekend achter de rug en je hebt totaal geen zin in deze week. Helaas staan er wel een aantal belangrijke plannen in de agenda. Misschien goed dat je daar wel gewoon naar toe gaat. Je hebt vast tussendoor wel tijd om even lekker te chillen. Neem bijvoorbeeld even lekker warm bad en zet er wat fijne muziek op. Hierdoor kom je 100% weer tot rust.

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je hebt een heerlijk weekend achter de rug en je hebt totaal geen zin in deze week. Helaas staan er wel een aantal belangrijke plannen in de agenda. Misschien goed dat je daar wel gewoon naartoe gaat. Je hebt tussendoor vast wel tijd om even lekker te chillen. Neem bijvoorbeeld een lekker warm bad en kijk één van de nieuwe films of series op Netflix!

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

De week is hét moment om die date met je crush te plannen. Stop met uitstellen en vraag hem of haar mee op date! Het beste moment voor jou is eind deze week. Dan is er namelijk tijd genoeg om je beste outfit te kopen. Want bij een date hoort natuurlijk wel een hele toffe outfit. Wat dacht je van dat mooie jurkje wat je laatst online zag staan?

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Je bent ontzettend verliefd en helemaal happy met je relatie. Het liefst spreek je alleen maar met hem of haar af, maar let op! Het is belangrijk dat je ook tijd vrij maakt voor vriendinnen. Je wil ze toch niet kwijt raken? Laat je lover eens een weekendje los en plan bijvoorbeeld een girls night!

 

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Afgelopen week liep alles vlekkeloos en kon niks je stoppen. Helaas loopt deze week totaal anders en kan je niet wachten tot deze week voorbij is. Bah, te veel huiswerk wat er op je staat te wachten, gezeur met je bae… Daarom is dit even een goed moment om een goed gesprek aan te gaan met hem (of haar). Jullie zitten te veel in elkaars irritatie zone en daar maak je het niet gezelliger door. Misschien goed om even uit te spreken waar jullie je aan irriteren, zodat jullie weer happily in love raken.

 

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je bent super happy en je weet het zeker: dit word helemaal jouw week. Je bent helemaal bij met alles wat betreft school. Hoe fijn is dat?! Deze week staat daarom helemaal in het teken van quality time. Misschien slim om te beginnen met je kamer op te ruimen, want daar ben je al een tijdje niet meer aan toe gekomen. Daarnaast kan je lekker een warme douche nemen en even een maskertje op doen. Heerlijk toch!

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Ugh, voor jouw gevoel is iedereen irritant en werkt iedereen jou tegen. Misschien goed om het eens bij jezelf te leggen in plaats van bij een ander. Het kan ook zijn dat je gewoon geïrriteerd bent en deze week even moet relaxen. Ga op tijd naar bed, pak een warme douche en kijk lekker en film of serie in bed. Jezelf even weer helemaal opladen.

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Happy new week! Jij bent helemaal ready voor deze week. Je hebt er ontzettend zin in en dat moet je echt vasthouden. Deze week heb je alles op tijd af en hou je ook nog tijd over voor jezelf. Het is slim om die uitgave aan een nieuwe outfit nog even te laten wachten. In plaats daarvan is het een leuk idee om eind deze week gezellig wat te doen met je vriendinnen!

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Je vond het vorige week erg lastig om die leuke jongen (of meisje) een appje te sturen. Maar hey, nieuwe week, dus nieuwe kansen! Want niet alles komt zomaar aanwaaien. Dit is het moment en je moet er niet te lang mee wachten. Wie weet wat eruit zal voortkomen!

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Na een chagrijnige week heb je het gevoel dat dit je week wél gaat worden. Je hebt lekker een weekend niks gedaan en je bent helemaal ready voor deze nieuwe week. Tijd dus om je toetsen te knallen en je laatste huiswerk even goed af te maken. You got this!

 

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen