Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 44, 2019

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent een gloednieuwe horoscoop! Wil je weten wat jou deze week allemaal te wachten staat? Check dan snel jouw horoscoop voor week 44.

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Er staat echt een super drukke week op je te wachten. Ondanks al die drukte, moet je er wel op letten dat je voldoende rust pakt. Blijf goed voor jezelf zorgen en plan daarom ook wat me-time in! Ben je ontzettend gestresst en weet je even niet meer wat je moet? Misschien goed om even wat bewuster te worden van jezelf.

 

♐BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Je zit deze week echt supergoed in je vel! Maak hier daarom 100% gebruik van. Ram die stapel huiswerk erdoorheen, geef je kamer een grote schoonmaak en rock die nieuwe outfit. Aan het einde van je week zijn al je to-do taken afgestreept!

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Sinds een tijdje heb je veel contact met de jongen waar je al super lang een crush op hebt. Jullie raken maar niet uitgekletst. Daarom is dit de juiste week om eindelijk de stoute schoenen aan te trekken en hem op date te vragen. Waarom zou de ander altijd het voortouw moeten nemen? You got this! Check hier de leukste fall dates. Houdt jouw crush wel van een spelletje? Neem ‘m dan mee naar deze nieuwe enorme speelhal die 14 november open gaat in Amsterdam.

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Jij kan echt niet wachten tot het het donderdag is. Je bent al helemaal in de Halloween vibes: this is your time of the year! Deze week is dan ook het Halloween feest waar je al die tijd op hebt gewacht. Helaas heb je nog niet het juiste kostuum kunnen vinden. Wij hebben daarom hier een paar super leuke Halloween kostuum ideeën, die je samen met je BFF of bae aan kan doen. Is jouw kamer ook al Halloween-proof? Hier vind je creepy versiering! 

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Deze week ga je een heerlijk rustig weekje tegemoet en daar was je ook echt even aan toe. Neem deze week eens de tijd om met die ene vriendin af te spreken die je al lang niet hebt gezien, ga op bezoek bij je oma en opa of plan wat leuks met je familie! Het lijkt misschien een kleine moeite, maar het zal veel voor ze betekenen.

 

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Het word steeds kouder en daar heb jij eigenlijk helemaal niks mee. Maak daarom je kamer juist gezellig met wat kaarsjes of fairylights! Of ga deze week eens kokkerellen en ga wat bakken voor Halloween. De donkere lucht en kou zijn not so bad als je het maar zelf gezellig maakt!

 

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij heb het gevoel dat de liefde je meer tegenwerkt dan meewerkt. Je vindt dat je crush super droog reageert op de app. Misschien is het daarom goed om samen in het echt af te spreken, in plaats van met elkaar online te praten. Dit is het moment om even te pijlen hoe het gaat en waar jij bij hem of haar staat. Wedden dat het prima gaat tussen jullie en dit hoogstwaarschijnlijk gewoon even niet zijn of haar week is?

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Het word steeds kouder en je vindt het maar lastig wat je elke dag als outfit moet dragen. Je hebt echt een nieuwe garderobe nodig, maar je hebt niet zoveel inspiratie op dit moment. Als jij gaat shoppen kom je altijd uit op donkere kleding en daar wil je heel graag wat aan doen. Misschien goed om daarom deze tips te lezen over hoe jij je outfit een kleurrijke boost kan geven!

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij staat altijd klaar voor iedereen maar je laat jezelf een beetje vallen op dit moment. Let je wel goed op jezelf? Misschien goed voor jou om een paar keer ‘nee’ te zeggen tegen afspraken. Je mag ook best een avondje voor jezelf hebben! Neem bijvoorbeeld een lekker bad of knal een film aan op Netflix. Verras jezelf ook eens met een beauty adventskalender. Dan geef je elke dag een nieuw cadeautje aan jezelf! You deserve it.

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jij kan echt niet wachten tot het kerst is! Je bent al helemaal in de stemming en je bent de dagen al aan het aftellen. Helaas moet je echt nog even wachten. Misschien goed om alvast in de kerst mood te komen met deze zes nieuwe kerstfilms die op Netflix komen te staan. Ja je hoort het goed, ZES nieuwe kerstfilms. Hoe snel ga jij ze allemaal kijken?

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Je hebt het gevoel dat alles en iedereen je tegenwerkt. Maar misschien is het ook goed om eens te kijken naar jezelf. Het kan zomaar zijn dat het soms aan jou ligt en niet aan de ander. Praat daarom discussies rustig uit en probeer ook het verhaal vanaf de andere kant in te zien. Zo zal het uiteindelijk goed komen!

 

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Je zit deze week niet zo lekker in je vel en je weet niet goed waar het van komt. Niks gaat zoals jij het hebben wil en je wordt er alleen maar chagrijnig van. Waarschijnlijk ben jij een beetje blijven hangen in de herfstvakantie vibe en moet je echt weer wennen aan de schooldagen. Daarom goed om deze week lekker rustig aan te doen! Zet na een drukke dag school lekker een film of serie aan om te ontspannen. Houd je wel van een beetje horror? Check dan deze super creepy Halloween series op Netflix. 

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen