Nutella

Hotella Nutella: Ga op vakantie naar het Nutella-hotel

Nutella op je brood, aardbeien, pannenkoek en zelfs op je pizza: Nutella = life. Voor alle diehard fans is er nu een Nutella-hotel geopend. Er zit helaas wel één minpuntje aan…

Hotella Nutella

Hotella Nutella is een hotel dat geïnspireerd is op de wereldberoemde chocospread; Nutella. Alles in het hotel is dan ook in het thema van de chocopasta: van de kussens tot het behang en van de slaapkamers tot de keuken (zie hieronder de foto’s). De bezoekers krijgen een volledige Hotella Nutella Weekend Breakfast Experience. Dit houdt in dat je twee nachten mag logeren in het hotel een een overheerlijk one of a kind Nutella breakfast krijgt.

Nutella

Nutella

Beschikbaar

Net zoals de Barbie-villa, opent het hotel haar deuren voor één weekend en maar drie personen mogen dit onvergetelijke weekend meemaken. Het bezoek is van 10 tot 12 januari 2020 en als je geïnteresseerd bent om een weekendje in het hotel te verblijven kun je je inschrijven voor de winactie. Je kunt niet zomaar winnen, maar je moet er wat voor doen en er is één grote downside: de winactie is alleen toegankelijk voor Amerikanen. Voor nu moeten wij het dus nog even houden bij onze Nutella dreams.

LEES OOK:

Beeld: Nutella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wilma
    Wilma
    Reactie: Waar is dat hotel dan Likt mij gaaf omdat heen tegaan
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen