Bijna twee jaar, 41 afleveringen en dertig uur kijktijd verder, is het dan eindelijk tijd om Jughead’s moeder en zusje te ontmoeten. Dit bevestigde TVLine in een exclusieve first look van aflevering 7, die op 13 december op Netflix te zien is.

 

SPOILER ALERT

 

Echte Riverdale fans lezen nu natuurlijk gewoon verder want jullie zijn net als ons, dying to meet Jellybean en mommy Jones. De twee familieleden van Jughead worden regelmatig genoemd, maar tot nu toe hebben we ze nog nooit gezien. Op een vage foto van Jellybean na dan. Vanaf het begin van de serie verblijven JB en haar moeder in Toledo, een plaats in Ohio. Maar gelukkig hoef je nu alleen nog maar te wachten op de volgende aflevering van Riverdale om ze te ontmoeten. Want zoals je weet zijn Jughead en Archie on the run en dat is de perfecte gelegenheid om een pitstop in Toledo te maken.

Gina Gershon speelt Gladys Jones, Jughead’s moeder. Een badass bikerchick en businesswoman, hoe kan het ook anders. Jellybean, ‘JB’ wordt gespeeld door Trinity Likins, een professionele oplichter in the making.

 

Wat ziet Trinity er jong uit hé! Hoe oud ze precies is, is onbekend. Maar ze zou ongeveer even oud IRL zijn als haar karakter Jellybean in Riverdale. Tot nu toe heeft ze nog maar één film op haar naam staan, Christmas in the Air. Hoewel dat voor haar leeftijd natuurlijk wel een big deal is!  Gina Gershon gaat al wat langer mee. Je kent haar misschien van haar recente rol in de komedie Cock Blockers. 

Wat er precies gaat gebeuren in de volgende aflevering van Riverdale weten we niet, maar Cole Sprouse verklapte vorig jaar december in een interview met Entertainment Tonight dat de family reunion sowieso nog zieliger zal worden. ‘I don’t know if you know too much about poor Jughead’s tormented family just yet. You know it’s going to get sadder.’ Is dat mogelijk? We zitten nog met zoveel vragen. Gaan Gladys en JB naar Riverdale? En zo ja, hoe pakt dat uit voor F.P? Want ook al is hij niet met Gladys samen, hij is nog wel met haar getrouwd… En momenteel in een steamy romance met Betty’s moeder Alice. Wij voelen de drama al aankomen en kunnen niet wachten tot 13 december! Natuurlijk houden we je tot die tijd op de hoogte van al het Riverdale nieuws.

 

LEES OOK:

 

 

Fotografie: The CW