pathe

In deze nieuwe bioscoopzaal van Pathé zit je écht in de film!

Hoe vet is het om een film niet alleen vanaf een afstandje te bekijken, maar juist het gevoel te hebben dat je er middenin zit?! Vanaf vandaag kan dat bij Pathé, want de nieuwe ScreenX zaal is geopend!

Pathé ScreenX

Er zijn in deze nieuwe ScreenX zaal van Pathé namelijk niet één, niet twee maar wel drie schermen te vinden! Naast het regular scherm recht voor je, zijn er in de nieuwe bioscoopzaal twee extra schermen aan beide zijkanten van de zaal geplaatst. Hierdoor is het beeld breder dan je maximale gezichtsveld, waardoor de film van alle kanten komt! Je wordt er op de manier volledig in gezogen. Toch ietsje anders dan Netflix op je laptop of mobiel kijken, right? 😉

When and where

Er is op dit moment nog maar één ScreenX zaal geopend, en die kun je vinden bij Pathé Spuimarkt in Den Haag. Er zal eind december ook nog een zaal geopend worden in Pathé Amersfoort. Omdat het allemaal nog zo nieuw is, zijn er nog maar twee films die je kunt bekijken: Le Mans ’66 en Jumanji: The Next Level. Naar die laatste gaat het CG! team vanavond, dus houd onze stories in de gaten voor updates!

Ben je toch meer in de mood voor kerstfilms? Lees dan hier onze filmtip.

Wil je kaartjes kopen voor een ScreenX film? Check dan hier de website van Pathé!

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen