Netflix

In juni en juli komen deze populaire series met een nieuw seizoen!

Heb jij Netflix al volledig uitgespeeld? Dan zijn er vast een aantal series waarvan jij smacht naar een nieuw seizoen. Well, good days are coming, want veel nieuwe seizoenen van onze fave series verschijnen in juni en juli!

Wanna know welke series met een nieuw seizoen komen? Lees dan snel verder!

Nieuwe seizoenen van fave series

Élite

Élite komt in juni niet alleen met een nieuw seizoen, maar ook met een mini-serie! De mini-serie bestaat uit zogenoemde ‘short stories’, waarin elke aflevering over iets anders gaat en een ander personage in de spotlight staat. De eerste twee afleveringen van de Élite mini-serie zijn eergisteren en gisteren op Netflix gedropt, vandaag is de derde online gekomen en morgen komt de laatste op de streamingdienst. Meer weten over de short stories en trailers van de afleveringen zien? Check het hier.

Daarnaast komt er dus óók een nieuw seizoen aan van Élite! Seizoen 4 van de serie komt op 18 juni – ja, over twee dagen al! – op Netflix. Wil je een korte recap en alles weten wat wij weten over het nieuwe seizoen? Check het hier en check hieronder alvast de trailer!

iCarly revival

We hebben al veel geschreven over de iCarly-revival die eraan komt en right now is dat moment erg dichtbij, want op 18 juni gaat de reboot live! Na de eerste beelden, de eerste video en de vraag of we Sam en Gibby wel gaan terugzien, is er ondertussen een trailer gedropt die we nog niet eerder met jullie hebben gedeeld, so, here it is!

Side note: de iCarly-revival verschijnt op Paramount+ en unfortunately is deze streamingdienst niet in Nederland beschikbaar. But hey, wanneer het een hit wordt, komt het vanzelf onze kant op!

Too Hot To Handle

Too Hot To Handle komt terug met een tweede én derde seizoen! Wanneer het derde seizoen online komt, is nog onbekend, maar het tweede seizoen komt op 23 juni naar Netflix. Meer info over het tweede en derde seizoen lees je hier!

Gossip Girl reboot

Another reboot waar we al lang op wachten is de Gossip Girl reboot, die op 8 juli op HBO Max wordt gereleased. Sad fact is dat HBO Max, net als Paramount+, niet in Nederland beschikbaar is. So, fingers crossed, en hopelijk komt de reboot ASAP naar ons toe! Wanna know more en wil je de trailer zien? Check het in dit artikel!

Check ook: Er komen VEEL nieuwe Marvel-films aan!

Atypical

Ook Atypical komt op 9 juli met een nieuw seizoen! Helaas is dit ook gelijk het laatste seizoen van de ontroerende komedieserie, waarin het hoofdpersonage autisme heeft. In seizoen 4 gaan we probably zien hoe de autistische Sam Gardner het op zijn nieuwe school vindt en hoe het verder gaat met Sam’s zus Casey en haar girlfriend Izzie.

Sky Rojo

And last but not least: Sky Rojo! Halverwege maart is de Spaanse serie, die gemaakt is door de makers van La Casa de Papel, in première gegaan en na een paar dagen werd er al een tweede seizoen aangekondigd! Hoe het verder gaat met Coral, Wendy en Gina, gaan we zien in seizoen 2 en de makers laten daar geen gras over groeien, want op 23 juli komt het online op Netflix. Wil je meer weten over de serie? Lees het hier.

Nieuw seizoen van andere series

Ook wachten we met smart op een nieuw seizoen van series als La Casa de Papel, Bridgerton, Ginny & Georgia, You, Stranger Things and many, many more. Wil je meer weten over het volgende seizoen van die series? Klik op de titel!

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Just wished to tell you I'm thrilled I came on your internet page! https://gaydatingzz.com/
  Beantwoorden
 • Kevintak
  Kevintak
  Reactie: american gay dating usa gay dating memphis tn [url="http://gaychatus.com?"]gay sugar daddy dating website[/url]
  Beantwoorden
 • Kevintak
  Kevintak
  Reactie: decent gay dating sites gay dating site mental health [url="http://gaychatus.com?"]gay dating springfield, pa[/url]
  Beantwoorden
 • HenryBak
  HenryBak
  Reactie: serious gay dating sites gay dating sites san francisco [url="http://gaydatinglosangeles.com?"]popular gay dating website[/url]
  Beantwoorden
 • Gustavorhine
  Gustavorhine
  Reactie: write a white paper [url="https://essaywritercentral.com/?"]what is the best essay writing service[/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen