De knappe Spaanse koppies uit de Netflix serie Élite draaien ons hier op de redactie helemaal om. Aan het begin van het jaar werden we al verblijd met het nieuws dat er een seizoen twee aankomt van de Spaanstalige serie, en nu hebben we ook nog het geweldige nieuws mogen ontvangen dat er drie (!) nieuwe gezichten te zien zullen zijn. Voor wie deze serie even helemaal gemist heeft, hear us out!

Élite

In seizoen één maken drie ‘arbeidskinderen’ noodgedwongen hun entree op een elitaire school. Dit omdat hun eigen school werd verwoest door een aardbeving. Doordat de studenten – in tegenstelling tot de rest van de school – niet veel geld te besteden hebben, worden ze totaal niet met open armen ontvangen. Dit verschil zorgt voor een heuse strijd in de school, maar het echte drama begint pas wanneer er een moord wordt gepleegd…

De nieuwe guapo’s van seizoen 2

Be ready voor nog meer schoonheid in deze serie! Wij stellen met genoegen de drie nieuwe gezichten aan je voor:

Jeroge Lopez zal te zien zijn als Valerio M.

élite

 

Claudia Salas neemt de rol van Rebeca P. op zich.

élite

 

Georgina Amorós speelt Cayetana G.

élite

De trailer

Benieuwd naar de (hele korte) teaser van seizoen 2 van Élite a.k.a de Spaanse Gossip girl? Check ‘m down below. En geloof ons, kijk twee seizoenen van deze serie en je bent van jezelf overtuigd dat je vloeiend Spaans kunt spreken. Muy bien!

Release datum

Helaas hebben we nog geen release datum voor dit seizoen, maar het staat wel dit jaar nog op Netflix. In de tussentijd zijn er wel andere hele leuke Spaanse series om te kijken, zoals La Casa De Papel en Jane The Virgin.

We keep you posted!

LEES OOK: 

Hoofdbeeld: Instagram @elitenetflix