Influencer Rianne laat het geheim zien van haar Instagram

Picture (im)perfect!

Alles op Instagram lijkt wel 100% perfect. Perfect leventje, perfecte huid, perfecte outfit, perfect figuur en ga zo maar door. Tóch weten we allemaal dat dit niet reality is. Dat laat Rianne Meijer ons ook nog even weten!

Rianne is een bekende Instagram-influencer met duizenden volgers. Vaak laat ze de meest prachtige foto’s zien op haar pagina, maar ze koos ervoor om haar volgers ook te laten zien dat er veel werk in zo’n foto zit en dat niet alles in één keer gaat. Maar volgens haar in 300 keer. Of soms 400.

Ze plaatste een post met daarbij een lange beschrijving waarin staat dat zij geïnspireerd was door Prince Ea (rapper, dichter en filmmaker) om deze foto te posten. Prince eindigde zijn speech met de vraag: wanneer mensen jouw Instagram-pagina hebben bekeken, voelen ze zich dan beter of juist slechter? Dat zette haar aan het denken. “F*ck it, let’s do it again”, schrijft ze naar aanleiding daarvan.

Let’s be honest: those perfect loving life pics dominate most of our feeds. Ik schrik van de high standards die jonge mensen opgelegd krijgen van die perfecte foto’s.” Het laatste wat Rianne wil, is dat die jonge mensen denken dat zij ook zo’n leven moeten waarmaken en dat zij zich slechter voelen na een kijkje op haar feed. “Laten we daarom van Instagram een inspirerende plek maken en let’s keep it real from time to time.” Mooie boodschap, toch?

Fotografie: @rianne.meijer

Lees ook: De opnames van ‘Pretty Little Liars: The Perfectionist’ zijn officieel gestart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen