Ariana Grande fout tattoo

Is dit de nieuwe boyfriend van Ariana Grande?

Het ziet ernaar uit dat Ariana Grande sinds kort een nieuwe vriend heeft! De zangeres zou met makelaar Dalton Gomez aan het daten zijn en de twee are getting very close tijdens deze quarantaine-tijd. Hier is alles wat we weten over de mogelijke nieuwe boyfriend van Ari.

Hij is een makelaar

Helaas is Dalton’s Instagram account privé, dus kunnen we niet te veel rondneuzen. Maar aan zij bio te zien, is hij een makelaar in Los Angeles. Wat betekent: hij verkoopt multi-million dollar huizen.

Via de link in zijn bio kom je op de website van zijn makelaars kantoor. Dalton is geboren in Zuid-Californië en werkt al vijf jaar als een verkoper van luxewoningen. Hij blijkt ook veel A-list klanten te hebben, dus dit zou zeker de reden kunnen zijn hoe de twee elkaar hebben ontmoet.

Ariana grande

Hij heeft famous friends

Ariana Grande is niet Dalton’s enige famous friend. Terug in 2017 was de makelaar ook al te zien samen met Miley Cyrus op Instagram.

Check ook: Miley Cyrus haalt met oud-collega Emily Osment Hannah Montana herinneringen op 

Eerder deze maand zijn ze betrapt op zoenen

Het is onduidelijk wanneer Ariana en Dalton zijn begonnen met daten, maar we weten wel dat ze al minimaal een maand samen zijn. Kun je je nog herinneren dat Ariana in februari betrapt was tijden het zoenen met een mystery boy in een restaurant? Yup, dat was Dalton.

Lees ook: Dua Lipa brengt haar nieuwe album eerder uit!

Ze zitten samen in quarantaine

Volgens TMZ zouden de twee elkaar al een aantal maanden met elkaar gaan en zouden ze nu ook samen in quarantaine zitten tot de coronacrisis voorbij is. Fans kregen dit voor het eerst door toen Dalton voorbijkwam in de Insta Stories van Ariana.

Fans gingen op onderzoek uit en konden hem uiteindelijk achterhalen via zijn tattoo.

Hij flirt met haar

Toen Ariana live ging op Instagram, was Dalton ook aan het kijken. Onderaan de video reageerde hij met: “This gurl cute.”

Het is duidelijk dat de twee aan het chillen zijn met elkaar en we weten ook dat het stel iets in elkaar ziet door hun zoen van vorige maand. Voor nu moeten we vertrouwen op de speculaties van de fans, want zowel Ariana Grande als Dalton hebben nog niks bevestigd.

Wat denk jij?

Wil je het nieuwste In Bloom issue van CG! online lezen? Dat kan via deze link!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @arianagrande

Bron: RTLBoulevard en Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen