Harry Styles vriendin

Is dit de nieuwe vriendin van Harry Styles?

Girls grijp je tissues, want het ziet ernaar uit dat Harry of the market is. Huh? Volgens de geruchten kan Harry het namelijk wel heel goed vinden met Kiko Mizuhara, een Japans- Amerikaans model.

https://www.instagram.com/p/BrEnj89Ajlr

Kiko Mizuhara

Het verhaal ging al langer de ronde, nadat de twee elkaar ineens gingen volgen op Instagram. De roddels waren zo hevig dat Kiko op Twitter het verhaal vervolgens ontkrachtte. ‘Er zijn geruchten dat Harry Styles en ik een relatie hebben, dit is niet waar. Ik heb Harry zelfs nog nooit ontmoet.’, schreef ze. Eventjes leek de rust terug gekeerd, until hotty Styles zijn verjaardag vierde. In Japan. Toeval?

https://twitter.com/kikoxxx/status/1084644704732426240?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1084644704732426240&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.seventeen.com%2Fcelebrity%2Fcelebrity-couples%2Fa26144485%2Fkiko-mizuhara-harry-styles-rumored-girlfriend%2F

Birthday party in Japan

De grote verjaardagsverrassing kwam later op de avond toen Kiko werd gespot op Harry’s birthday party. Bobby Berk poste een video op Instagram waarin hij samen met een select clubje en de jarige job door de straten van Tokio struinde. En yep, hierbij liep dus ook Kiko. De bewering dat zij en Harry elkaar nog nooit hebben ontmoet lijkt dus niet te kloppen. De party animals vierden het feestje verder in een karaokebar, waar Kiko ook een paar zuivere noten eruitgooide.

G-Dragon

Het is niet de eerste keer dat het model dat in romantisch verband wordt gebracht met een celeb. De media linkten haar jarenlang aan de K-Popster G-Dragon. Hoewel de GD en Kiko meerdere malen samen zijn gespot, hebben ze nooit iets losgelaten over hun relatie. Tot op de dag van vandaag blijf hun maybe romance een mysterie.

Misschien komen we ook nooit te weten wat de deal is tussen Kiko en Harry. Wie weet is ‘ie nog wel gewoon happy single en is onze liefde voor hem íets minder onmogelijk. Weet je by the way ook nog wie Harry’s vorige vriendin was?

LEES OOK:

Fotografie: Instagram @i_am_kiko en @harrystyles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen