kylie jenner

Is Kylie Jenner zwanger van baby No. 2?

Vanaf het moment dat de first ever selfmade billionaire Kylie Jenner bevallen was van haar dochter Stormi, vroeg iedereen zich af hoe lang het nog zou duren voor baby no. 2. Kylie wilde al van jongs af aan een babymomma worden, en aangezien ze uit een very huge gezin komt, wil ze vast ook meerdere broertjes of zusjes voor de kleine Stormi. Not to mention dat Kylie en Travis Scott niet echt helpen met hun geheimzinnige hints en verdachte Instagrampost (en captions)… So de grote vraag is, is Kylie weer zwanger?

Hier is alles wat wij weten als het gaat om een klein broertje of zusje voor Stormi.

 

Fans spitten Kylie’s Instagram uit opzoek naar aanwijzingen

kylie jenner

Een paar dagen geleden postte Kylie deze foto op Instagram, waarna haar fans helemaal hyped werden. Ze vroegen dan ook meteen of de blauw en roze gekleurde nagels iets te maken hadden met een geslachtsaankondiging van een baby. Éen van haar fans reageerde zelfs: ‘Yep, ze is weer zwanger’. Helaas heeft de Queen of beauty nog niet gereageerd op de comment.

 

Baby #2

Dat Kylie ons graag laat gissen about her life is algemeen bekend. Dat is haar wederom weer gelukt toen ze een oh so lovely foto plaatste met Travis met de caption ‘”baby #2?”
kylie jenner

UHM KYLIE? WE DON’T KNOW. Is it time for baby No.2?! Wij moeten ons namelijk mentaal voorbereiden voor gevalletje ‘It is’.

Gelukkig vroeg een van haar fans straight to the point wat wij ons allemaal ook afvragen: “Are you pregnant?”, waarop Kylie kort maar krachtig reageerde “No, lol”. Meer weten over het love couple? Lees hier 6 dingen die je nog niet wist over Kylie & Travis.

 

Fans hebben theorieën

So, yeah, Kylie mag dan misschien wel ontkennen een kindje te verwachten, dat is ondertussen alweer 2 maanden geleden a.k.a er is in deze 2 maanden meer dan genoeg tijd geweest voor baby making. Nu hebben fans dan toch de theorie dat Kylie wél echt preggo is.

Het gerucht ging in de ronde toen Kylie een té schattige foto postte waarop te zien was dat zij en Stormi heerlijk aan het knuffelen waren samen. Deze foto had de caption: “My baby is stuck to me like glue lately”
kylie jenner

Mocht je denken ‘schattiger dan dit kan het niet’, you’re wrong. Na deze foto volgde een video waarin je Kylie tegen Stormi hoort zeggen dat ze ook dingen zonder haar moeder moet doen. Het kleine meisje zegt overal ‘yeah’ op en blijft gezellig bij haar moeder liggen. Wij snappen wel dat Stormi bij haar moeder in de buurt wil blijven, Kylie heeft namelijk een super knappe bodyguard.

Deze content maakte heel wat los bij haar volgers. Ze kreeg reacties als ‘Je bent vast zwanger’ en ‘baby’s voelen zulke dingen aan’. Er is dus een kleine kans dat Stormi een baby’tje aanvoelt, terwijl Kylie dat nog niet weet! We zullen helaas nog even geduld moeten hebben als we ons vasthouden aan Stormi’s intuïtie.

 

Verborgen buik?!

De Grammylook was voor Kylie’s doen a little strange, maar de roze jumpsuit zou natuurlijk het doel hebben haar babybelly te verbloemen. Op veel foto’s die tijdens de Grammy’s gemaakt zijn zie je Travis en Kylie haar buik verbergen in een very suspicious way…
kylie jenner

 

Baby Rose

Kylie liet recent aan de buitenwereld weten dat Stormi niet de enige naam was voor de babygirl. Ze moest kiezen uit een aantal namen en één van deze namen was de naam ‘Rose’, die in vergelijking met de naam ‘Stormi’ best shocking normal is. De andere twee namen heeft Kylie niet bekend gemaakt, omdat ze die binnenkort misschien wel wil gebruiken. Waarop wij weer de vraag hebben, wat is ‘binnenkort’?

 

Inside sources zeggen dat ze ‘actief bezig is met zwanger worden’

In november 2018 vertelde een bron aan Us Weekly dat Travis en Kylie al een langere tijd actief bezig zijn met zwanger worden. Als dit waar is en ze al vanaf oktober bezig zijn… is er een kans dat het inmiddels bingo is.

 

Ze heeft haar plannen voor ‘more kids’ met ons gedeeld

In een interview vertelde Kylie meer kinderen te willen krijgen, maar niet op korte termijn. Misschien klopt de theorie van de knuffelende Stormi dan toch niet helemaal… Hoewel Kylie dus sterk volhoudt niet zwanger te zijn, zal het niet de eerste keer zijn dat ze ons zo voor de gek houdt. We weten namelijk allemaal nog heel goed hoe lang het duurde voordat ze haar zwangerschap van Stormi bekend maakte.

Als het aan ons ligt, geloven wij geen roddels als het gaat om een tweede kindje, zélfs niet als het van Queen Kylie herself komt.

 

LEES OOK:

 

Born: Seventeen, Door: 

(Fotografie: Brunopress & Instagram)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen