Taylor Swift verloofd

Is Taylor Swift verloofd?

Taylor Swift gaat lekker met haar muziek en blijkbaar ook haar liefdesleven, want heeft ze nu eindelijk na een hoop troubles en never ever’s haar mine gevonden?

Verloofd?

Fans zijn het helemaal met elkaar eens: Taylor is verloofd. In haar comment section op Instagram heeft Taylor namelijk verklapt dat ze een geheim verborgen heeft in haar nieuwe clip. In die clip zit er een stukje waarin Brandon Urie haar een verlovingsring aanbiedt, maar deze slaat Taylor af en kiest in plaats daarvan voor een klein katje. Maar hebben jullie ook gezien dat Taylor de hele clip sowieso een dikke diamante verlovingsring omheeft? OMG! Zou dit betekenen dat ze is verloofd? Of krijgt ze gewoon een nieuwe kat?

https://twitter.com/kadyndaniel/status/1121646050073145345

Joe Alwyn

Tegen US Weekly vertelde een bron dat haar vrienden erom aan het wedden waren wanneer Taylor nou eindelijk met haar vlam, Joe Alwyn, het huwelijksbootje in stapt. In december vorig jaar huurde Tay een kasteel in een klein plaatsje in Ierland. De twee liefdesduifjes hielden hun vakantie stil en vlogen familie in om samen van een zesdaagse vakantie te genieten. Het perfecte moment voor een aanzoek denken fans. En dan is er ook nog het feit dat dit rond de kerst was en in de clip van Tay óók nog een kerstboom zit. Toevallig…

Fans zijn in ieder geval als een dolle speurwerk aan het verrichten. Wat denken jullie?

En dan is er ook nog de ring met haar lovers initialen, that means it’s serious!

Ode aan de Liefde

Het lijkt erop dat Taylor’s nieuwe single een ode is aan haar geliefde Joe. Na een regen aan Bad Blood- en Look-What-You-Made-Me-Do-vibes lijkt het erop dat Taylor in a happier state of mind is. Het vrolijke liedje ME!, brak records en geeft ons een explosie aan unicornbraaksel. Taylor haar Instagram is ook weer overspoelt met vrolijke kleurtjes uit je mooiste prinsessendroom. De verschillende foto’s deden ons al vermoeden dat TayTay met een nieuw album aan zou komen. Niet veel later dropte ze ook nog haar awesome merch!

Wij zitten in ieder geval helemaal klaar voor die engagement aankondiging!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @taylorswift

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen