Danicio

Is Temptation Island Danicio plotseling vader geworden?

Waarschijnlijk ken je hem nog wel: Danicio uit Temptation Island 2019. Nu is waarschijnlijk gebleken dat de verleider plotseling vader is geworden en bevindt zich in een lastige driehoeksverhouding.

Baby

Op Facebook plaatste ene Alex Mendes Moreira een hartverscheurend bericht. Hij vertelde dat zijn vriendin waarmee hij een zoontje dacht te hebben, al die tijd tegen hem gelogen heeft. Alex blijkt namelijk niet de biologische vader van ‘hun’ zoontje te zijn. ‘Rivielledy Meriana moeder van Kyano had mij vrijdagochtend opgebeld om te zeggen dat ze een DNA test heeft gedaan met een jongen en dat eruit is gekomen dat hij de vader is van mijn Kyano Prince. 3 dagen voor zijn 1e verjaardag’, vertelde hij in het bericht.

Hij sloot het emotionele bericht af met een aantal verwijten naar Rivielledy. ‘En vertel ook hoe vies je over je vriendinnen altijd ging praten en dat je heb gelogen over je leeftijd vies men my kind van my afpakken heel deze relatie was gelogen je wist dit vanaf begin Riviëlledy Meriana.’

Met deze verleidster woont Temptation Arda nu samen

Vader

Team Tempa legde via Instagram de link en hieruit blijkt dat Danicio de biologische vader zou zijn. Volgens Alex wist zijn vriendin dit al vanaf het begin. Danicio zelf heeft er nog geen reactie hierop gegeven.

Hadden Zach en Simone na Temptation nog een relatie? Check het hier!

LEES OOK:

Bron: @TeamTempa

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen