Temptation Island

Is Temptation Island voorlopig verleden tijd?

Temptation Island is onze grote guilty pleasure en we genieten dan ook met volle teugen van alle drama en liefde in de villa’s. Het programma draait voornamelijk om fysiek contact en daarom zitten de makers nu vanwege corona met een probleem. Net nu de show het zo goed doet wil Videoland ASAP een nieuw seizoen opnemen, maar kan dat nog wel in deze tijd of is Temptation Island voorlopig verleden tijd?

Populair

Wij hebben tijdens quarantaine een hoop series gebingewatched, en Temptation Island is daar zeker één van. Desondanks werden de seizoenen hiervoor iets minder goed ontvangen en werd het seizoen in 2019 zelfs het saaiste seizoen ooit genoemd. Gelukkig maakte het afgelopen seizoen een grote comeback en werd er weer massaal gekeken naar welke koppels elkaar trouw zouden blijven. Fans kunnen dan ook niet wachten tot weer een gloednieuw seizoen.

Coronavirus

De ultieme relatietest, waar fysiek contact key is, op 1,5 meter afstand vrijwel onmogelijk. Hierdoor kan een nieuw seizoen van het programma momenteel niet worden opgenomen.

Videoland liet aan De Telegraaf weten dat ze druk bezig zijn met een onderzoek om te kijken hoe ze door kunnen gaan met het maken van dit soort programma’s.‘De combinatie van de positieve reacties van kijkers en de huidige versoepelingen, geeft ons goede hoop dat een nieuwe Videoland-versie van Temptation Island binnenkort kan worden opgenomen. Het is nog onduidelijk wanneer en onder welke voorwaarden dat precies kan. Dat wordt nu grondig onderzocht.’

De streamingsdienst was namelijk bezig met het uitbrengen van een nieuwe versie van Temptation Island, waarbij deelnemers een maand van elkaar gescheiden zijn en in een huis zitten met 24 singles (!) die allemaal op zoek zijn naar de liefde.

LEES OOK:

Beeld: Temptation Island

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen