Temptation island

Single? Schrijf je dan nu in voor de nieuwe versie van Temptation Island!

We kennen allemaal de Nederlandse versie van Temptation Island, maar Videoland gaat het nu helemaal omgooien! Binnenkort komt de streamingdienst namelijk met een extra seizoen dat meer gaat lijken op de Amerikaanse versie van de show, waarbij het vooral om de liefde in plaats van de lust gaat.

Ben jij single en ready to find true love? Dan kan je je nú inschrijven voor het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Temptation Island USA

Al je nog nooit Temptation Island USA hebt gezien, dan leggen we je kort even het verschil uit ten opzichte van de Nederlandse versie. In ‘onze’ versie van Temptation Island zijn drie stellen twee weken lang van elkaar gescheiden. Ze komen in aparte huizen terecht, waar acht mannelijke of acht vrouwelijke singles hun gaan ‘verleiden’. Blijven de koppels trouw aan elkaar of zullen ze vreemdgaan? (Waarbij het natuurlijk juicy AF is als stellen wél vreemdgaan en dit ook het doel is van de ‘verleiders’).

In de Amerikaanse show werkt het nét even wat anders. Hier zijn de drie stellen een maand lang van elkaar gescheiden en is het de bedoeling dat ze erachter komen of de persoon waarmee ze in een relatie zitten wel écht de ware is, of dat ze iemand vinden die beter bij hun past. Het huis waar ze verblijven zit vol met 24 singles, die allemaal op zoek zijn naar liefde. Het gaat hier dus niet om lust en het is niet de bedoeling dat de singles diegene met een relatie proberen te laten vreemdgaan. De koppels zijn voor een maand lang ‘vrijgezel’ om zo de full experience te krijgen.

Wat betreft het kampvuur, dat blijft hetzelfde. De koppels krijgen te zien hun partner doet in het andere huis en aan het einde van het programma krijgen de koppels de keuze: ga je met je partner van het eiland, ga je alleen of vertrek je met een nieuwe crush aan je zijde.

Inschrijven

Voor de nieuwe versie is Videoland nu de zoektocht gestart naar singles die klaar zijn om hun true love te vinden op een tropisch eiland. Heb jij zin in een avontuur en ben je op zoek naar een nieuwe lover? Dan kun je je hier inschrijven voor het programma. Let op: Inschrijven kan pas vanaf 18 jaar of ouder.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @temptationisland

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen