Tinder

Je kunt binnenkort videobellen via Tinder!

Ben jij, net als velen andere singles, aan het Tinderen geslagen tijdens deze coronatijd? Misschien ben je al weken aan het praten met je match maar kan je niet afspreken vanwege het coronavirus. Niet getreurd, binnenkort komt Tinder met een nieuwe functie waarmee je elkaar toch kunt zien!

Videobellen via Tinder

Door de coronacrisis was er een grote wens vanuit gebruikers om te kunnen videodaten, schrijft Match, het bedrijf achter de populaire datingapp Tinder. ‘We weten dat singles hun gedrag aanpassen en velen ervoor kiezen om dates virtueel via hun telefoon of video te houden’. Daarom was een functie om te kunnen videobellen de perfectie optie.

De datingapp gaat hierdoor meer lijken op de datingapp Blindlee, waarbij je steeds videogesprekken van drie minuten hebt, om zo je ultieme match te vinden.

Ook hoef je hierdoor niet meer super zenuwachtig te zijn voor een date IRL, omdat je niet zeker weet of hij/zij wel hetzelfde is.

Vind je het spannend om te videobellen? Check hier een heleboel vragen om aan je crush te stellen. 

Wanneer?

De functie is nog niet te vinden in de app, maar dit gaat gelukkig niet lang meer duren. De maker verwacht dat de functie uiterlijk in juni wordt gelanceerd.

Benieuwd hoe je ondanks social distansing toch kunt daten? Check het hier!

LEES OOK:

Bron: NU.nl

Beeld: ANP 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen