sims

Je kunt de Sims 4 nu GRATIS downloaden!

Wie heeft er niet aan mee gedaan, al die uren die je vroeger (of nu nog steeds) achter je computer zat, terwijl je fanatiek Sims aan het spelen was. Nog steeds heimwee naar dit verslavende spel? Dan hebben wij nu goed nieuws voor je: de Sims 4 is namelijk nu tijdelijk GRATIS te downloaden! #YASBABY

Sims 4

Van het uitvogelen van geheime cheat codes, tot je Sims laten verdrinken in het zwembad of ze eindeloos met elkaar laten flirten: Sims was hét mega verslavende spel wat door velen gespeeld werd. Je kon zelf huizen bouwen, personages creëren en verschillende levens hiermee leiden. Een spel waar je zo in kon opgaan, dat je soms wel opeens uren verder was #oops.

Wist je dat zangeres Sigrid ook mega fan is van de Sims en dat ze zelfs een Simlish versie van Don’t Kill My Vibe heeft opgenomen?!

Gratis download

Het spel is nog steeds in de winkels verkrijgbaar, maar is vaak nogal aan de dure kant. Hoe graag je misschien dan ook weer eens voor een keertje het spel wilt spelen, wil je niet deze moneys ervoor neerleggen. Daar komt vandaag verandering in, want we kunnen het spel tijdelijk gratis downloaden!

Het enige wat je moet doen is naar de Origin website gaan, inloggen met je account (of een account aanmaken) en op ‘download zonder kosten’ klikken. Sims heeft in de loop der jaren veel upgrades gehad, en met deel 4 ziet het spel er echter uit dan ooit. Extra veel reden om ‘m nu te downloaden dus!

Wees snel, want deze gratis (standaard) versie is tot 28 mei te downloaden.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @thesims

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen