love island

Je kunt je nu aanmelden voor een nieuw seizoen van Love Island

Lukt het jou maar niet om de ware te vinden en ben jij helemaal klaar met het single leven? Dan is het programma Love Island op zoek naar jou!

Love Island zoekt nieuwe kandidaten

Eerder vandaag werd bekend dat ondanks de coronacrisis er toch een nieuw seizoen van de realityserie gepland staat. Daarom worden er weer nieuwe kandidaten gezocht die de liefde willen vinden op het zonnige Gran Canaria. Je hoeft alleen single te zijn (duh), tussen de 20 en 30 jaar oud te zijn, beschikbaar zijn in augustus en oktober, en op zoek zijn naar ware liefde.

Bij de inschrijving wil het programma ook weten waar je precies naar op zoek bent, hoe je woonsituatie er momenteel uitziet en willen ze ook een kijkje in je huidige liefdesleven (bijvoorbeeld of je iemand eerder getrouwd is geweest of kinderen heeft). Verder moet je beschrijven hoe jouw ideale partner eruit ziet en tot slot wordt er ook nog gevraagd naar een aantal foto’s (het liefst in badkleding).

MTV zoekt ook nieuwe sexy singles voor een nieuw seizoen van Ex On The Beach!

Corona-proof

De producent van Love Island, ITV Studios Netherlandsis momenteel samen met zenders RTL en VIJF (uit België) in overleg over de maatregelen die moeten worden getroffen tijdens de opnames. De kandidaten zullen bijvoorbeeld meerdere keren worden getest op het coronavirus, zodat ze compleet corona-vrij de villa intrekken. Zo kunnen ze gezien worden als één huishouden en hoeft er geen afstand worden gehouden (wel zo handig).

Het is nog niet helemaal zeker of het programma ondanks corona kan terugkeren, maar de opnames staan in ieder geval gepland!

Is dit iets voor jou? Dan kun je je hier aanmelden.

Doe ook de quiz: wanneer kom jij jou ware liefde tegen?

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard

Beeld: Love Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Great Web site, Carry on the beneficial work. Regards! https://gaydatingzz.com/
    Beantwoorden
  • Kevintak

Gerelateerde artikelen