mario kart

Je kunt nu eindelijk Mario Kart ook op je mobiel spelen!

Vandaag is het ein-de-lijk zover: Nintendo brengt het populaire spel Mario Kart nu ook wereldwijd uit in de vorm van een app! Which means: eindeloos racen op je mobiel met al je vrienden. Wie is er van jullie de beste racer? 🏎

Mario Kart Tour

Nintendo heeft het nieuwe spel als de app ‘Mario Kart Tour’ uitgebracht voor iOS en Andriod en is vanaf vandaag te downloaden. In het spel kan je racen op de klassieke banen die je nog kan kennen uit het spel, maar ook op een heleboel nieuwe tracks uit de echte wereld! Iedere twee weken rouleren de levels, zodat je steeds weer iets anders kunt spelen.

Lees ook: 7x Dit wil je zien op Disney+

Spelen

De kenners weten dat je het racen snel onder de knie krijgt, en ook op je mobiel is het snel te leren. De hele game is zelfs met één vinger te bespelen! Door op het scherm te tikken en te vegen kun je je kart besturen en kun je net als in de oude games driften en met voorwerpen gooien. Door vaak te spelen kun je je positie op de ranglijst verhogen en kun je ook tegen je vrienden strijden. Ook kun je sterren verzamelen, waarmee je nieuwe karts, personages en andere upgrades kunt ontgrendelen.

Ook kun je natuurlijk in dit spel gewoon weer spelen met je favoriete karakters. Speel als Mario, Luigi, Peach, Browser, Toad, Toadette of Drybones. Of kies de schattige baby versie van Mario of Luigi!

Gratis!

Het spel is gelukkig helemaal gratis te downloaden (yay!) en maakt alleen gebruik van aankopen in de app. Zo kan je bijvoorbeeld door te betalen sneller dingen unlocken of nieuwe dingen ontdekken.

 

Doe ook de quiz: wat voor social queen ben jij?

 

Andere Nintendo Apps

Mario Kart Tour is niet het eerste spel dat Nintendo ook uitbrengt als een app. Eerder werkte Nintendo ook al samen met de Japanse studio DeNA en releasde bijvoorbeeld ook een mobiele versie van Animal Crossing en Dr. Mario.

 

Have fun racing!

 

 

LEES OOK:

 

Beeld: Mario Kart Nintendo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen