Animal Crossing

Je kunt nu geld verdienen met het spel Animal Crossing

Grote kans dat je iemand kent of zelf Animal Crossing speelt. Het is atm een mega populair spel. Zelfs zó populair dat je je beroep als interior designer nu kan werken in de game! Ja, for real. Je hebt vast wel op Instagram van die supermooie ingerichte huizen voorbij zien komen. Wil je dit ook? Dan kun je iemand dit voor je laten doen of jij kunt het doen voor iemand anders!

Animal Crossing Interior designer

Huizen inrichten is niet alleen leuk om te doen in The Sims, maar in Animal Crossing is het ook één van de favo van tijdens de spelers. Mensen maken de gekste dingen; van een tovenaars ruimte tot een loft en creepy kelders. De spelers zijn super creatief!

Het home wear merk ‘Olivia’s’ is op zoek naar ervaren Animal Crossing-spelers die willen werken als in-game interior designer. Je kan dus écht werken voor écht geld door iemands huis in Animal Crossing in te richten of advies te geven. Sounds like a dream come true! Niet elke speler heeft het aantal Bells (in-game geld) om aan veel/dure meubels te kunnen komen. Het is dan ook de taak van jou als designer om binnen het budget te blijven en van alles was de speler al heeft aan items, iets moois van te maken.

Waar moet je goed in zijn

Zoals bij elke vacature zijn er een aantal skills waar je aan moet voldoen:

  • Ervaring met Animal Crossing: New Horizons
  • Goed kunnen communiceren
  • Eerdere ervaring met interior design is een pré
  • Binnen het budget van de “klant” iets moois kunnen maken
  • Je moet professioneel zijn en professioneel advies kunnen geven.

Een van de benefits van werken als een in-game interior designer in Animal Crossing is dat je er ook écht betaald krijgt. In de vacature staat dat je £40 (ongeveer €45,68) per uur kan verdienen als je goed werk verricht. SAY WHAAAT?!  Meer informatie over de vacature kun je hier vinden. Wil je iemand inhuren om je huis in Animal Crossing; New Horizons op te komen knappen? Geef je dan hier op.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @animalcrosserolivia
Bron: Olivia’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen