harry potter

Je kunt nu het ouderlijk huis van Harry Potter huren!

Ben je nog op zoek naar een bestemming voor een city trip in de kerstvakantie? Zoek dan niet verder! Het ouderlijk huis van Harry Potter staat nu te huur op Airbnb, dus boek maar alvast een vliegticket naar Groot-Brittannië!

Het huis van Harry Potter

Hoe #goals klinkt een Harry Potter marathon in het eerste huis waar Harry heeft gewoond?! Airbnb laat deze droom uitkomen, want Harry’s ouderlijk huis, De Vere House in Lavenham, kun je nu voor een paar nachten huren. Het pand was voorheen een bed and breakfast, maar was een periode gesloten. Nu zijn ze weer terug in business en worden hier al je Potter-dromen werkelijkheid.

Het huis kennen we uit de films waar James en Lily Potter woonden, samen met baby Harry tijdens zijn eerste levensjaar. Nope, het is dus niet het huis van de Dudleys met de kamer onder de trap, maar wél het huis waar Harry in de film zijn bekende bliksemschicht litteken krijgt van -hij die niet genoemd mag worden-.

Check hier hoe het huis eruitziet:

harry potter

Wat kun je precies huren?

Helaas kun je niet het hele huis huren, maar wel een privékamer in de cottage. De kamer is geschikt voor maximaal twee volwassenen. Voor €130 euro per nacht heb je een eigen slaapkamer, badkamer én krijg je een English breakfast geserveerd. Do we need to say more? Hier kun je boeken!

See ya there!

 

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen