lil kleine

Je kunt nu in de gepersonaliseerde videoclip van Lil Kleine spelen

Je bent fan van Lil Kleine of je bent het niet. In case je wél fan bent van de Amsterdamse rapper, hebben we heel leuk nieuws voor je. Hij brengt namelijk een videoclip uit waar iedereen in mee mag spelen, ook jij dus!

Videoclip ‘Blijven’

Vandaag brengt Lil Kleine in samenwerking met Samsung een bijzondere nieuwe videoclip uit waar iedereen in mee kan spelen. De videoclip hoor bij zijn nieuwe single Blijven en in de video is te zien hoe Lil Kleine in een achtervolging probeert te ontkomen aan een groepje gangsters. Ben je fan van Lil Kleine? Dat komt dan goed uit, want fans van de zanger kunnen nu de rol van Lil Kleine’s handlanger spelen door hun eigen unieke en persoonlijke versie van de video te maken op de website lilkleineenik.com, en jouw video vervolgens te delen via je social media-kanalen.

Lil Kleine wil dat alles wat hij uitbrengt, next level moet zijn. ‘Altijd beter, sicker of innovatiever. Het moet op zichzelf staan en niet te vergelijken zijn met wat anderen doen. Natuurlijk vind ik het vet dat ik samen met Samsung die visie heb kunnen doortrekken naar een videoclip, of eigenlijk: dé videoclip. En dat ik m’n fans door middel van deze technologie onderdeel kan laten zijn van dit project – mijn muziek maakt het af’, laat de rapper zelf weten.

Het album

Net als Dichterbij Je, Rook, Af en Toe en Vol’, zal Blijven ook te horen zijn op zijn nieuwe album: Het Album.

De videoclip

De nieuwste track van Kleine, Blijven, is vandaag in première gegaan en dit is de originele videoclip.

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @lilkleine

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen