Muiderslot

Je kunt nu romantisch kamperen bij dit Nederlandse kasteel

Altijd al in een sprookjesachtig kasteel willen logeren? Dat kan! Je kunt namelijk nu deze zomer logeren op het Muiderslot, vlakbij Amsterdam. De pruimenboomgaard van het kasteel wordt volledig omgetoverd tot een corona-proof kampeerplek. Romantischer kan niet!

Kasteel Muiderslot

Tijdens het exclusieve arrangement worden al je zorgen weggenomen en hoef je eigenlijk alleen maar een slaapzak en een tandenborstel mee te nemen. Na sluitingstijd van het museum wordt je verwelkomt met een drankje. Een tent, matrassen en stoelen staan al voor je klaar, samen met een goed gevulde picknickmand.

Na het eten neemt een gids je mee op een tour door het verlaten kasteel, en kun je vervolgens in slaap vallen onder de sterrenhemel. De volgende dag staat er een kasteelontbijt klaar en kun je een verfrissende duik nemen in de vecht. Sounds perfect!

Boeken

Het arrangement is voor twee personen en is te boeken voor €99 euro per persoon per nacht. De overnachtingen zijn nu al te boeken voor juli, augustus en september en natuurlijk wordt er volledig rekening gehouden met de corona maatregelen.

Geïnteresseerd en wil je een nachtje boeken? Dat kan hier.

Date ideeën

Op zoek naar nog meer romantische date ideeën? Wat dacht je van samen naar een drive-in bioscoop (of huur een hele zaal met vrienden af), bezoek Nederlands grootste corona-proof terras, test de nieuwste attractie in de Efteling, eet je buik rond in de nieuwe Tony’s chocoladebar of doe gek en plan een tripje naar Disneyland!

LEES OOK:

Bron: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen