Je kunt vanaf morgen bij Starbucks een compleet roze frappuccino halen

OMG, goed nieuws voor iedereen die gek is op Frappuccino’s én roze: woensdag introduceert Starbucks namelijk de Ruby Flamingo Frappuccino in Nederland! Ren dus vanaf morgen snel naar de dichtstbijzijnde Starbucks want dit Instagrammable drankje is maar tot en met zondag verkrijgbaar.

Ruby Flamingo Frappuccino

Het drankje is de perfecte mix van ruby chocoladestukjes en frambozensiroop, die compleet wordt gemaakt met een dot ROZE (!) slagroom. Hét recept voor de perfecte Instagram foto: een roze Frappuccino terwijl je een CosmoGIRL! leest. Do we need to say more?!

De Frappuccino kun je net als elke andere Frap bij Starbucks gerust personaliseren naar eigen smaak. Het drankje is zuivelvrij te verkrijgen, in een ruim aanbod van soja-, haver-, kokos-, of amandeldrink. Ook kun je ervoor kiezen om de slagroom weg te laten.

Doe ook de quiz: ben jij een social media queen?

Stickers en emoji

Starbucks heeft zelfs speciaal voor de viering van het meest roze drankje ooit flamingo stickers gelanceerd op Instagram! Perfect om Insta Story met je roze Frappuccino foto mee op te leuken.

Daarnaast heeft Starbucks ook nog voor de Twitteraars onder ons een nieuwe Ruby Flamingo Frappuccino emoji geïntroduceerd! Typ #FlamingoFrappuccino of #RubyFlamingoFrappuccino in de Twitter tekst box to spice up your tweet met een mini Flamingo Frappuccino emoji.

We weten wat wij morgenochtend gaan doen.

Check hier nog meer tips voor coole Instagram Stories!

starbucks

LEES OOK:

Beeld: Starbucks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen