Disney

Je kunt vanaf vandaag gebruik maken van Disney+

OMG! Spread the word! Vanaf vandaag is de streamingdienst van Disney – Disney+ – beschikbaar in Nederland! En wij Dutchies kunnen als ALLER EERSTE gebruik maken van de streamingdienst, en dat 2 maanden GRATIS!

Disney+

We hebben het al maan-den over de streamingdienst van Disney, en we waren nog net niet op de kalender alle dagen aan het af kruisen tot 12 november, but the wait is over! Vanaf vandaag kun je de streamingdienst downloaden en na het aanmaken van een account 2 maanden lang genieten van gratis films en series! Bekijk hier op welke apparaten Disney+ beschikbaar is!

Proefperiode

Tijdens deze gratis proefperiode kan iedereen die zich aanmeldt genieten van een tiny selectie van films en series uit de Disney+ collectie met onder andere: The Avengers: Infinity War, The Lion King, Black Panther, Beauty & The Beast, Star Wars: The Last Jedi, Incredibles 2 en Frozen. 12 november, wanneer de streamingdienst officieel gelanceerd wordt, betaal je 6,99 per maand of 69,99 per jaar en je kunt opzeggen wanneer je maar wilt.

Tijdens de proefperiode krijg je direct toegang tot de volgende functies:

  • films en series van hoge kwaliteit kijken zonder gestoord te worden door reclame.
  • Vier streamers tegelijkertijd, voor zeven(!) verschillende profielen en de mogelijkheid om onbeperkt te downloaden.
  • Abonnees kunnen Kids-profielen instellen waardoor kinderen series en films kunnen kijken die geschikt zijn voor hun eigen leeftijd.

Vanaf 12 november krijg je als abonnee volledig toegang tot alle films, series en documentaires. Ook komen er films op de streamingdienst die speciaal voor de streamingdienst gemaakt zijn, zoals Lady & de Vagebond!

Niet alleen maar Disney

Ben je je boyfriend al aan het overhalen om samen met jou een abonnement te nemen, maar is hij niet zo’n Disney fan? Vertel hem dan er naast Disney films er ook films en series van Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te streamen zijn. 1-0 voor jou! 😉

Hebben we je al overtuigt?!

LEES OOK: 

Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen