Joey King kaal voor The Act - CosmoGIRL!

Joey King scheert hoofd kaal voor nieuwe rol

Een paar weken geleden verraste Joey King ons nog met een nieuwe look met knalblauwe lokken, maar heeft ze alweer een nieuwe, even more badass, hairdo. Als je het nog een hairdo kunt noemen, tenminste. Ze heeft haar hoofd namelijk helemaal kaalgeschoren!

Filmpje

Op Instagram deelde ze een filmpje van het moment waarop de tondeuse in haar haar gaat. ‘My name fort he next four months is Gypsy Rose Blanchard’, schrijft ze erbij. Daarmee doelt ze op haar rol in de Hulu-serie The Act, waarvoor ze haar haar liet afscheren.

Disturbing

We gotta admit: het staat haar darn good! Maar het (waargebeurde!) verhaal dat ze met haar nieuwe rol vertelt, is een stuk minder mooi. ‘This story is very disturbing’, zegt ze er zelf over. Joey kruipt in de huid van een meisje dat haar moeder vermoordde, omdat zij zich van haar moest voordoen als terminaal ziek. ‘I am honored to be able to portray it’, zegt ze over haar heftige rol.

https://www.instagram.com/p/Botag4JCq4h/?hl=nl&taken-by=cosmogirl_nl

Kaal

Het is overigens niet de eerste keer dat Joey haar hoofd kaalscheert voor een rol. Ze deed het al twee keer eerder; voor The Dark Knight Rises en voor Wish I Was Here.

 

Fotografie: Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen