Joeyking

Joey King speelde in deze Taylor Swift clip toen ze nog maar negen jaar oud was

Joey King gaf ons tijdens de MTV Music Video Awards een ultimate throwback toen ze onthulde dat ze ooit in een Taylor Swift videoclip heeft gespeeld.

Mean

‘De laatste music video die ik heb gedaan was toen ik 9 jaar oud was en dat was van de clip van ‘Mean van Taylor Swift’, zei The Kissing Booth actrice.

Als je de videoclip al een tijdje niet meer hebt gezien, verbaas je je misschien over de haircut van de jonge Joey. Ze had namelijk een korte bob en speelde een meisje wat werd gepest door haar klasgenootjes.

Check hieronder de clip! Joey verschijnt rond de 2 minuten.

De Dark Knight Rises

Joey liet al eerder weten dat de clip werd opgenomen vlak voordat ze haar haren af moest scheren voor The Dark Knight.

‘Funny story… The crazy thing is dat de videoclip gefilmd is op de dag voordat ik mijn haren moest afscheren voor de The Dark Knight Rises. Ik was op de set en we moesten de video die dag afmaken aangezien ik de dag erna mijn hoofd kaal moest scheren voor de film’, vertelde ze aan Rolling Stone. Ook vertelde Joey hoe amazing en sweet Taylor Swift was. ‘I was unbelievably excited. There was like a rainbow cloud above my head, ik was zo blij.’

Ze kon zich herinneren dat Taylor zei dat ze het niet kon geloven dat Joey haar haren zou afscheren de volgende dag. Taylor stond er daarom op om iets heel leuks met Joey’s haar te doen voor de clip. ‘En dus deden we die kleine, cute straight bob en ik was zo blij en excited. It was like the best day ever.’

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen